reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wiolonczela42 nie martw się mnie za to dzisiaj dopadł kryzys emocjonalny :tak: jakoś zaczynam pękać jak skończyłam 38 tydz ;-) taka byłam bohaterka a teraz trzęse gaciami

Wogóle to wczoraj wieczorem czułam się fe fe fe było mi strasznie gorąco i wymiotowałam :wściekła/y: dzisiaj naszczęście jest lepiej, ale w nocy jakoś często się budziłam taka niespokojna jakaś ;-)
Tak wogóle to wszystkiego najlepszego dziewczynki z okazji Dnia Kobiet :-)

reklama
kurcze ta moja kruszynka spi jak zabita.
szkoda tylko ze w dzien. A noc niestety do tylu. Spalam 15 minut :szok::tak::-D:-D

ja pazurki zmylam. chociaz tak szczerze to rodzilam w skarpetkach, takze u stop nikt nic nie widzial, a u rak nikt nie zwracal uwagi.

moniskabe to połóż sie z nią, ja chyba nie dałabym rady, całą noc nie spać:szok: nie mam pojęcia jak to życie się zmieni po porodzie, nie dociera to do mnie:dry:

a ja od tygodnia nie pracuje i mnie cholera bierze wiec chcetnie bym chciała miec malude przy sobie i nie miec czasu:D
mam nadzieje ze obedzie sie bez kolek w nocy bo ja tak kocham spaaaac :]

o wlasnie - karta szczepien jest bardzo wazna...

a PESEL sie zalatwia o ile dobrze pameitam w Urzedzie Miasta, ale dokladnie to nie wiem bo przy Jasiu to moj M zalatwial...

Marciaa - nawet jak sie obejdzie bez kolek to jesc trzeba dac :-D
Moj Jas byl na sztucznym wiec jak mial 6 tygodni to mu sie ladnie uregulowaly pory jedzenia wiec w sumie to na brak snu nie narzekalam az tak... ale tym razem pewnie jzu tak rozowo nie bedzie... A tez uwielbiam spac :-)

Ech - ide sie zajac czyms pozytecznym (ale nie szorowaniem dywanu bo chyba jednak jeszcze nie chce urodzic :-D jutro jade do pracy pokazac sie kolezankom - zawsze mialam wizje ze mi w w pracy wody odejda, wiec moze to jutro :-D)

Milego dnia!!!!

Mysza-wiem. Jedno dziecko juz w domciu mialam ;)
A tych kolek sie boje bo wiem jak to moja siostrzenica przechodziła...

wiadomo,ze w nocy trzea wstac ale jest roznica w stawaniu na karmienie a łazeniu poł nocki z dzieciaczkiem na rekach i patrzec jak sie bidulek meczy
no ale coz...jak trzeba bedzie to trzeba :]

mnie katar 3 dzien meczy gardzieło dchodzi do siebie...

chyba zrobie kisielek i pod kołderke.,Nie mam co sprzatac bo wsio na błysk zrobione ;p

Ja sie wlasnie wzielam za obiadek. Dzis robie fasolke po bretonsku. Musze sobie pojesc takich roznosci zanim urodze bo pozniej to pewnie jakas dieta.

kolek to ja praktycznie przy Jasiu nie zaznalam... i wlasnie dlatego sie boej ze teraz tez mzoe byc inaczej... Pameitam ze jakos rankiem pobolewal go brzuszek (choc niby kolki sa typowe dla wieczoru) ale jak dostawal herbatke na trawienie z HIPPA to mu to pomagalo. no i Infacol na kolki - tak bardziej profilaktycznie w sumie.

A ja cos bym zjadla, ale jak pomysle o tych kilogramach to chyba sobei odpuszcze... moze jaksi jogurt ewentualnie..

reklama
no ja +17 masakra ale przytyłam w miesiac 1kg ale i tak duzy przytylam a wcale duzo nie jadłam i nie widać po mnie zebym tyle przytyła...mam nadzieje ze to te wody tyle waża...aczolwiek bez cwiczen sie nie obedzie bo oczyeiscie na udach troche tłuszczyku jestttt :/

Ja na kolki bede miałą jaies kropeli z Niemiec duzo znajomych je miało i je chwaliło ale nazwy nie pamiętam..
jak moja siostrzenica miała kolki to cała rodzina sie budziła i przezywała to razem z nia...tak płakała ze z bólu piastki zacisała i rchu jej brakowało...jak dostała raz czopka to taka kupa poszła ze szok...a z ulgi to az jeczała...

Do góry