moniSkaBe
Fanka BB :)
Ojej... az sie przerazilam
jeszcze taki brak zainteresowania.. masakra jakas
jeszcze taki brak zainteresowania.. masakra jakas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tabasia widze bunt porodowy hehe ja już bym chciała być po ale jak gin mi powiedziała że mała nisko i jak dla niej moge już rodzić to już mi tak nie śpieszno nie wiem czemu porodu narazie się nie boje tylko stracham się żeby z małą było wszystko oki i żadnego bakteryjska nie złapała od swojej wstrętnej matki ;-)
candy6 to znów coś cię złapało że swędzi, bo z tego co pamiętam pisałaś że w 37 tyg brałaś antybiotyk 4 dni tak, kurna te wstrętne bakterie i inne dziadostwa doprowadzają mnie do szału ,ja też się zastanawiam czy tego antybiotyku na tego paciorkowca nie wziąść teraz i brać systematycznie przez kilka dni co 8 godz, bo boje się tak czekać na jakieś skurcze i dopiero podwójną dawke wziąść hmmmm bo wiadomo czy to wystarczy czy to dziadostwo jakoś nie przedostanie się z tyłka do pochwy, a jak by tak się stało to czy takie późne wzięcie antybiotyku ochroni dzidzie sama nie wim co robić
Wogóle to mam dziś mega lenia dobrze że obiad z wczoraj został a dzisiaj jeszcze rodzice gołąbki dowieźli bo nie chce mi się nic gotować.
Mała wierci się strasznie, chyba jej nie wygodnie w brzuszku już a dotego złapała czkawke , u mnie póki co tylko delikatne szczykanie w pochwie więc to chyba nie skurcze.
Ja to teraz też non stop siku, nawet jak nic nie leci. A jak już usiądę, to podbrzusze boli, że szok i mam taką potrzebę parcia że łomatko.
Bóle mam coraz częstsze, ale nie mogę się skupić, aby je liczyć.
Ech, czyżby się zaczynało??
karalajna- nie bój się tego oleju
Coś cisza i spokój dzisiaj na forum, czyżby wszystkie wylądowały na porodówkach??