reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

renif gratulacje:) A co to jeste ten tens?
Ja dziś północy nie spałam, strasznie mnie prawa strona brzucha bolała, pewnie ataka jakies kolki nerwowej, mam dziś ktg, może jakieś skurcze wykarze..

reklama
Hej Kochane :-)
Renif gratuluje serdecznie ;-) Super, ze masz juz to za soba.

U nas nocka w miare, ale dlugo usnac nie moglam. No i siku co godzinke.
Dzis zapowiada sie szalony dzionek, idziemy pozalatwiac troche spraw na miescie, a wieczorkiem do kina :-)
Musze kupic sobie jeszcze majtki z wysokim pasem, bo ponoc takie najlepsze, zeby nie urazac tej rany po cc :dry:
I jeszcze chce kupic kocyk dla Malego i grubsza gabke na przewijak. W nocy moze przyjedzie wozio :-):-):-)

A wiecie co mi sie stalo? :-D
Pisalam wczoraj, ze mi sie chyba brzuch obnizyl. I faktycznie cos sie tam zaczelo dziac, bo nawet jak ide siku, to robie to tak normalnie, jakbym w ciazy nie byla :szok: Jeszcze do wczoraj to lecialo takimi kropelkami, a teraz inaczej :-D Oby do srody!

Caroline-biedactwo,teraz Ty się męczysz...Nie bój się,wszystko będzie dobrze.Może w każdej chwili poczujesz się lepiej a dziecko czeka na ten moment.Teraz chyba jesteś za słaba na poród.
Renif-gratuluję!
Tak poza tym Witam w ten kolejny zimowy dzień....jak zobaczyłam sypiący śnieg to od razu mnie szlag trafił.Już kolejne zimowe buty mi przemakają,ledwo wciskam je na popuchnięte nogi to przed porodem muszę coś kupić nowego...a zima nie odpuszcza, mam dość.Nocka u mnie taka sobie,biodra bolą i chyba nie wyspałam się...dochodzę do wniosku,że zaczynam marudzić jak emerytka:cool:

Renif - a córcia była większa od synka czy mniejsza. A jak sie czujesz? Duże te krwotoki?

Gaba - może jakiś front nieciekawy nad świetokrzyskim przeszedł :-D. Ja co pół godziny do wc chodziłąm i strasznie obolała byłam. Brzuch za każdym razem twardy jak sie budziłam. Jej, amm nadzieję ze do jutra rana jeszcze mała zaczeka :sorry2:

ccaroline85 - ja sie nie boję porodu, ale ciagle myslę o Filipku, jak to będzie przez te parę dni jak mnie nie będzie. Ostatnio strasznie lubi sie przytulać. Jakby wiedział ze niedługo będzie musiał sie dzielić mamusia z rodzeństwem. ALe jak mu tłumacze to obiecuje że będzie grzeczny jak mamusia będzie rodzić dzidziusia i że bedzie tatusia słuchał jak bedzę w szpitalu. Zobaczymy jak to będzie :dry:

WItajcie słońca Wy moje:-):-):-)

Energii mam tyle dzisiaj że :szok::szok:
To chyba dzięki pogodzie:tak:

Ja po konsultacji anestezjologicznej i pozostało na tym czego bałam się najbardziej czyli znieczulenie w kręgosłup :no::no: W tym momencie znieczulenie ogólne to zło konieczne, tak powiedziała pani doktor:-(
No ale trudno trzeba sięz tym pogodzić i żyć dalej :tak:

Z tymi rybkami to prawda mój tata jest zodiakalną rybą i to najlepszy człowiek na świecie!!!!!!
Mój mały będzie barankiem hihihi na szczęście nie zajmuje się horoskopami, także mnie w sumie to obojętne:-D

Renif gratuluje!!!
Ja już zaczynam się gubić która urodziła, która w szpiatalu a która już wyszła:baffled::baffled:

Cześć brzuszki!

Wyprawiłam mężusia do pracy. Przeczytałam zaległości forumowe.

U mnie nocka taka sobie. Jakoś tak się czuję bez sił i wszystko mnie boli i mdli. Kolejny dzień oczekiwania...

Bardzo się cieszę że z Bartusiem już lepiej. Na pewno niedługo będzie już całkiem dobrze.

Nie mam siły pisać -odezwę się później. Trzymajcie się dziewczyny i nie chorujcie, bo tu rodzić trzeba zaraz;-)!!

Wreszcie Kamikaa ma już za sobą :)

Dzisiaj w Pytaniu na śniadanie bedzie kiedy dzecko i jak oduczać nocnika. Wiem ze to do przodu temat, ale moze coś powiedzą ciekawego. Mnie przy Filipku nie przydaly sie żadne porady, bo sam jak chciał to przestał uzywać pieluszek.

reklama
Do góry