SylusiaSW
Kochająca:)
Wskoczyłam na chwilkę- dziewuchy śpią a P ogląda mecz!
Ale dziewczynki nam się ładnie rozpakowują...niedługo wszystkie będziemy pisać o kupkach i ciągnięciu cyca przez nasze maluchy!
Ale dziewczynki nam się ładnie rozpakowują...niedługo wszystkie będziemy pisać o kupkach i ciągnięciu cyca przez nasze maluchy!
Masz objawy jak przed samym porodem kochana...!Zastanawiam się czy moje dzisiejsze samopoczucie może być związane treningiem organizmu przed porodem?Boli mnie krzyż i dół brzucha jak na okres,do tego biodra...ledwo się poruszam.Mała ruchliwa więc nic złego się nie dzieje...
Trzymam mocno kciukaski i myślami jestem z Wami!! Musi być dobrze z maluszkiem!!!A nic nie mówili ze od paciorkowca,jutro sie wszystkiego dowiemy.Karmic tez juz nie karmie bo mały ma kroplówke pokarmu juz prawie nie mam.Jest Nam bardzo cięzko od początku jak sie urodził same problemy ze zdrowiem dlatego ze jest wczesniakiem.Jak widziałam jak go reanimuja pekało mi serce kazali mi wyjsc.Bardzo sie ciesze ze mam tutaj męza wspieramy sie nawzajem.Boze dlaczego Bartus przeciez to takie słodkie dziecko,niedośc ze w ciązy miałam problemy to jeszcze po ciązy z moim Kochanym synusiem.Bóg jest czasem niesprawiedliwy.:-------(