reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien doberek :)
U mnie nocka srednia. Malody sie 2 razy budzil na pićku a ja chyba z 5 na siku....
od wczoraj mam skurcze ale raz bolesne a raz nie, nieregularne wiec sie nie martwie. Dzisiaj do Gina nie moge sie doczekac. Ciekawe jak tam moje rozwarcie, czy cos postępuje.

Dzisiaj na obiad ogórkowa mniaaammmmm widzialam w reklami i mi sie zachciało hehe.
Wczorajsza data była super na rodzenie.
Ciewakwe ile dzisiaj sie rozpakuje :))

reklama
Oj ... krzyż i dół brzusia? Tego się spodziewam jako zapowiedzi przed porodem
Wnioskuję,że to nie był poród,skoro dziś mam się lepiej:tak:
Chyba powoli organizm mam przemęczony i tyle...Na szczęście udało mi się wyspać bez wstawania w nocy:laugh2:Jakaś wypoczęta wstałam mojemu M zrobić śniadanko.Dzisiaj mam w planach odpoczywać.Poleżę,pogapię się w tv,poklikam na laptopie i tylko obiad zrobię.Nie ma co szaleć bo potem brakuje mi sił.

czesc dziewczynki:-)

u mnie tez bez rewelacji
skurcze sa, dzis rano i wczoraj wieczorem ale przestalam sie juz ludzic ze to TE;-) poza tym sa zbyt lajtowe zebyto mialo byc cos;-)
planow specjalnie na dzis nie mam, ogarne mieszkanko zrobie obiad i to by bylo na tyle, no do sklepu skocze co by troche sie poruszac, a ze auta nadal nie mam to bedzie spacerek:-)

ciekawe ktora dzis...?:-D
milego dzionka

Dzień dobry:-)

U nas znowu śnieg:baffled::baffled: niech idzie już ta zima w cholerę:angry::angry:

Dzisiaj mam wizytę u anestozjologa, boje się trochę co ona tam zdecyduje bo nie ukrywam że znieczulenia boje się najbardziej. Chciałabym znieczulenie ogólne, ale czy się zgodzi ???? Teraz raczej takiego się nie stosuje:baffled:

Miłego dnia dziołszki:-):-)

witam rano:-D

u mnie nic ciekawego, oznak porodu nadal brak:-D

Madzia, wavejka współczuję wam tego szpitalnego koszmaru z dzieciątkami:-(
to musi być okropne uczucie dla matki, patrzeć jak jej maleństwo cierpi:-:)-:)-(

Madzia, Wavejka - trzymam kciuki za wasze dzieciaciczki, zeby szybciutko wróciły do Was zdrowe.
Milkshake - a dzwoniłaś do ginekologa? Bardzo wysokie to ciśnienie i faktycznie moze zatrucie oznaczać. Zrób badanie moczu ogólne czy nie ma białka. Nie wiem czy masz mozliwość, ale w niektórych laboratoriach w ciagu godziny wynik dają.

reklama
Sylusia - mąż mi przypomniał ze to sie masowało tak, żeby "wyciskać" z kanalika - czyli tak jakby od grzbietu noska do kącika oka - ku górze

Do góry