Hej dziewczyny:-) Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona:-) Ja mam termin na 29 marca:-) Pozdrawiam Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki mam pytanko czy któraś z Was miała już usg na którym mierzy się przyzierność karkową? Bo ja mam za 2 tyg jak będe w 12 tyg i zastanawiam się czy to jest standardowe usg które każda z nas będzie miała czy tylko mnie coś takiego wymyśliła?
od 10 można próbować, ja właśnie dzisiaj miałam przez brzuch ...Cześć:-)
Od którego tygodnia robi się usg przez brzuch? Miałyście już?
CRL-to długość dzidziusia od główki do pupki, a GS to wielkość pęcherza w którym mieszka maleństwo...Kamikaa, ale pięknie piszesz o swojej dzidzi, super, że wsio oki:-)
Moni27, standardowe
Rybka, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
Stokrotka, witaj!
Missiiss, czasem tak bywa w ciąży, z dzidzią napewno wszystko dobrze
Marti, cieszę się, ze przynosisz dobre wieściA co to jest CRL i GS?
Mag007, też już myslę czy będzie wszystko dobrze, teraz mam normalne jeszcze 27.08. , a potem się umówimy na to w 12 tygodniu. No ale to normalne, ze myslimy czy bedzie dobrze, oby było
Candy, mi od poczatku robi przez brzuch, choć z pierwszym dzieckiem inaczej bylo, bo dopochwowe. Tylko na tym usg platnym to robil dopochwowe i 3D. Ja przez brzuch malo co widzę, ale nawet serducho widzialam, gin o wiele wiecej.
Kupiłam pyszny piernik i teraz siedzę i się zastanwiam czy go jeść Bo to przecież kalorie...ugh