reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja sie boje ze urodze po terminie i bede miec CC...Jakos panicznie boje sie CC.....

A woogle to mnie maz znow wkurza....i to jak....wrrr

reklama
czarnuszka mój Ł mówił, że jak się włoży palce tak głębiej to od razu wiadomo, że maca się szyjkę, to taka rurka na koncu pochwy, jaki był podekscytowany za pierwszysm razem i dumny z siebie:-) ja sama pewnie nie dalabym sobie rady tak daleko włożyć paluchów. wczorak mowił mi, że mam tak na 2,5-3 palce rozwarcie

no ładnie ładnie się tu dzieje. Izulqa ty biedaczko nadal w dwupaku? ;-)jej.... ale coż... lepsze to niż jakby za wcześnie się dzidziuś pchał na świat :)

moniskabe rodzi? wow :D termin ma coś koło mnie 2 dni wczesniej.

i oczywiście gratulacje dla AniSkrzat :)))))))))))))))))))))

dziś wizytka u lekarza. ciekawe co tym razem powie bo 2 tyg temu powiedział ze termin na 23.03 a nie 28 :D

ja niby też pierworódka i z późnym terminem ale coś mi sie nie wydaje zebym wczesniej urodziła

czarnuszka mój Ł mówił, że jak się włoży palce tak głębiej to od razu wiadomo, że maca się szyjkę, to taka rurka na koncu pochwy, jaki był podekscytowany za pierwszysm razem i dumny z siebie:-) ja sama pewnie nie dalabym sobie rady tak daleko włożyć paluchów. wczorak mowił mi, że mam tak na 2,5-3 palce rozwarcie

renif ten Twój to faktycznie chyba sie z powołaniem minął - albo z zamiłowania jest ginekologiem :-D

Dziewczyny jak zlikwidowac jezyk programisty...?poprzestawialy mi sie literki na klawiaturze.....

przytrzymaj chwilkę shift+ctrl :-p

tez jestem marcoweczka. od 7 tygodni niestety w szpitalu, zostalo jeszcze jakies 3 tyg. a pozniej ciecie bo mala sie nie obrocila :( sama nie wiem co lepsze..

spokoju człowiek nie ma, myje głowe a tu ojciec do domofonu ! kluczy nie weźmie oczywiście:angry: no i dzwoni, dzwoni to wyleciłam z świeżo polana wodą głową , kurde woda leci po swetrze podłodze , szampon w oczach otworzyłam i włażą obydwoje:wściekła/y: i co jazda że nachlapałam jeszcze!! następnym razem nie otworze im, a potem jeszcze matka że ja codzinnie głowę myję , gdzie ja myje co 4 dzień , i że za często się kąpie !!! no ludzie ja juz siły nie mam

sorry ale musiałam to wyrzucić z siebie :zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry