patinkakrk
Fanka BB :)
powiedzcie mi dziewczyny jak sie liczy te cale skurcze to tylko te silne i dlugie czy te krotsze i slabsze tez? o juz sama nie wiem czy mam co 5-6 minut czy co 10:|:-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
renif moze ty tego meza wyslij na studia medycznetez mialam tak jak ty... w nocy sie rozkrecalo... a w dzien lipa hehe
a teraz cos wiecej sie w ciagu dnia zanosi to moze wkoncu doczekam
![]()
Na szkole nam położna mówiła, że w szpitalu używają zwykłego spirytusu, tylko trzeba uważać, żeby polać sam kikut, a nie skórę, bo wiadomo, że kikut jest martwy, a skóra żywa.Wiecie co, ja mam taki zwykły spirytus z monopolowego i te gaziki nasączone.
Ja przy mojej córci, to delikatnie przemywałam pępuszek, a jak przyszła polożna na wizytę patronażową, jak wzięła ten spirytus i chlusnęła nim po pępku malej to dwa tygodnie i nie było po nim śladu.A moja koleżanka to ostatnio 4 tyg. sie z nim męczyła.
Napisałam Patince sms-kawitajcie marcóweczki!
aneczka powodzenia, życze szybkiego porodu.
aniaskrzat wielkie gratulacje i zazdroszczę Ci tej szybkości, ekspresowo poszło
reszta widze czeka, moniskaBe tuż, tuż, a co z Patinką?
Kurcze, ja tez próbuję to wszystko przyśpieszyc i nic...mąż mnie wczoraj znowu badał, rozwarcie się powiekszyło, brzuch w nocy bolał a teraz nicja już chcę tulić moją Ksieżniczkę!