reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

proponuję spagetti albo canelloni, albo lasgne a na deser - skoro mówi, że 0 słodyczy - sałatkę owocową;-)

kochana, ja to dopiero zauważyłam, czy coś ci się zmieniło, że mamy ten sam termin?
u mnie wizyta jutro:-D

Dzięki:-):-):-)spaghetti jak najbardziej powinno się spodobać:tak::tak::tak::tak:właśnie znalazłam w jakieś książce kucharskiej takie z serem brie i pomidorkami koktajlowymi...ser jest, tylko czy pomidorki gdzieś w pobliżu kupię:confused::confused::confused:są jeszcze w składzie szparagi, ale to sobie daruję, bo ich nie lubimy:-D:-D
Sałatka owocowa też super pomysł...:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
a ja właśnie zjadłam drugie śniadanie - grzanki z pasztetem i twarogiem...zaraz pewnie znowu mnie przeczyści...i jak tu nie czuc głodu??echhh:-D:-D:-D

nic mi się nie chce...a jeszcze 2godz temu miałam powera - to pewnie przez tą pogode bo się zmieniła i teraz tak ponuro....no ale ruszam tyłka i idę drzwi u Malucha umyć (jak będzie becikowe to się je w końcu wymieni:no:):-D:-D

Echhhhhhh skurczyki ustały...a już miałam nadzieję że się coś z tego rozkręci....wszyscy znajomi mnie wkurzają bo kogo nie spotkam to pada jedno pytanie..."a Ty jeszcze nie urodziłaś???" normalnie jak to słyszę to mi krew do głowy uderza,jeszcze przed terminem do chole.. jestem...

Idę się ogarnąć bo na 14:40 do gina,do pózniej Brzuszki

uuuu Ale naskrobałyście.
Nie podoba mi się nowe BB. Ja od rana latałam po mieście. Ale wody mi nie odeszły ( tak dla ingi Gosi:happy:) i na razie cisza, pewnie przed burzą:baffled:

fiołkowa - moja 13 już rozdysponowana:-:)-:)-(, szkoooda

gaba - ty z tymi oknami nie szalej:-D

mój M zakazał mi mycia okien i powiedział, że seksu nie będzie, bo nie będzie pykał małego w głowę:dry::dry::dry::dry:
Moja wpłynęła na konto w piątek, ale dopiero dziś zauważyłam. Najpierw pomyślałam, że dostałam mniejszą pensję, ale potem patrzę, że w tytule 13 wpisane;-)

Mój M też mi zakazał mycia okien. Tzn ja bym się nawet teraz nie zabierała, ewentualnie ok 39 tc. Chociaż i to pewnie nie, bo ja nawet z odkurzaniem mam problemy - boli mnie brzuch.

No i seks ważniejszy niż okna:-D

Echhhhhhh skurczyki ustały...a już miałam nadzieję że się coś z tego rozkręci....wszyscy znajomi mnie wkurzają bo kogo nie spotkam to pada jedno pytanie..."a Ty jeszcze nie urodziłaś???" normalnie jak to słyszę to mi krew do głowy uderza,jeszcze przed terminem do chole.. jestem...

mnie też takie pytania wkurzają...zwłaszcza ze już by sie chciało urodzić a tu ani widu ani słychu...ech...to ja chyba potańczę trochę....i kurde żeby tylko się mojemu chciało dzis sexu :dry:

króliczątko też mam dzis w planach wyjście na miasto :-D idę z moim J więc mogą mi odejść hihihi...bede miała pomocnika a i się wstydzić będzie miał kto :laugh2::laugh2::laugh2:

moniskabe jeszcze nie rodzi :) spotkalam ja w szpitalu, falszywy alarm

moje dzisiejsze usg mnie przerazilo.. 3687g synek juz wazy, a lekarz mowi ze nie zapowiada sie na porod jeszcze. to co bedzie za 2-3 tyg?

Dzięki:-):-):-)spaghetti jak najbardziej powinno się spodobać:tak::tak::tak::tak:właśnie znalazłam w jakieś książce kucharskiej takie z serem brie i pomidorkami koktajlowymi...ser jest, tylko czy pomidorki gdzieś w pobliżu kupię:confused::confused::confused:są jeszcze w składzie szparagi, ale to sobie daruję, bo ich nie lubimy:-D:-D
Sałatka owocowa też super pomysł...:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja ostatnio kupiłam koktajlowe w Biedronie:-D

idę pożreć świeżego ananasa:-D

jesli chodzi o pytania o termin porodu - to normalka
tez mnie już szlag trafia, kurde urodzę, kiedy dzidziol będzie gotowy i tyle:-D

Witam dziewczynki no to się dziś zdenerwowałam :-( byłam odebrać wyniki na GBS te wstrętne paciorkowce i wyszło:
pochwa - w badanym materiale nie wyhodowano streptococcus gr.b
odbyt - streptococcus gr.b - wzrost skąpy
i cio teraz jak w pochwie nie ma a w tyłku jest, w czwartek ide do gina zobaczymy co powie ehhhh tak myślałam że coś sie może przyplątać

Biore się teraz za nadrobienie tego co napisałyście.

reklama
Do góry