reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No mnie też denerwują te pytania na kiedy masz termin, kiedy rodzisz i wogóle
Mojego M tez na sex raczej nie namówie, więc u mnie zostają okna:) Chociaż co do seksu to ja raczej teraz też bym nie chciała, tzn. ochota jest i to duża:) No ale warunki fizyczne marne, chociaż słonie jakoś muszą sobie radzić
Idę myć drugie okno

reklama
moniskabe jeszcze nie rodzi :) spotkalam ja w szpitalu, falszywy alarm

moje dzisiejsze usg mnie przerazilo.. 3687g synek juz wazy, a lekarz mowi ze nie zapowiada sie na porod jeszcze. to co bedzie za 2-3 tyg?

Dobrze, że jednak pojechała:tak:
Może nie będzie tak źle....okaże się, że był błąd pomiaru na usg;-);-)
ja ostatnio kupiłam koktajlowe w Biedronie:-D

idę pożreć świeżego ananasa:-D

jesli chodzi o pytania o termin porodu - to normalka
tez mnie już szlag trafia, kurde urodzę, kiedy dzidziol będzie gotowy i tyle:-D
Oj, do Biedrony niestety kawał drogi...jest Stokrotka, ale akurat w niej dziś nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No właśnie, dzidzia zadecyduje kiedy wychodzi....kurczę, ależ te dzieci są...jeszcze się nie urodziły, a już wszystkim rządzą;-);-):-D:-D

Oj czytam wage tych waszych maluszków i moja dzidzia miała 2 tyg temu 2800 :) Więc malutka kruszynka :)

Moni27, oby to nic groźnego.. Ja miałam posiw z kupki robiony ale nie odebrałam jeszcze wyników.. heh.. i zastanawiam się jak wyszedł.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;)

Kochane, ja jutro mam okuliste na 13tą hehe ;D Dobrze że sobie przypomniałam bo w grudniu się zapisywałam i "trochę" trzeba czekać haha ;D jakbym tak zapomniała to następna wizyta w lipcu.. ;| Tylko sie zastanawiam czy ta moja niuska mi numeru nie wywinie i nie urodzi się dzis lub jutro do południa ;) Muszę się dziś nie forsowac za dużo :) hi hi

Witam dziewczynki no to się dziś zdenerwowałam :-( byłam odebrać wyniki na GBS te wstrętne paciorkowce i wyszło:
pochwa - w badanym materiale nie wyhodowano streptococcus gr.b
odbyt - streptococcus gr.b - wzrost skąpy
i cio teraz jak w pochwie nie ma a w tyłku jest, w czwartek ide do gina zobaczymy co powie ehhhh tak myślałam że coś sie może przyplątać

Biore się teraz za nadrobienie tego co napisałyście.

jak są w odbycie i to jeszcze w małej ilości to chyba nic nie znaczy...bo ja np miałam robiony wymaz tylko z pochwy.... :tak:

oj dziewczyny ale sie rozpisalyscie:-)

patinka i aniaskrzat ciekawe co tam wam dzis powiedza, rodzicie czy nie?!;-)

ja dzis robie chili con carne na obiad, moj m bedzie zachwycony bo bardzo lubi a ja tez nie narzekam;-)

i co zadna nie urodzila jeszcze:-D:-D:-D

moniSkaBe trzymam kciuki :tak: chyba najwyższy czas na szpital, nie ma co zapierać się rękami i nogami

patinka_1985 trzymam kciuki :tak: będzie dobrze

Agniesiak nio prosze jednak załapałaś się na luty :-) gratuluje Tomaszka, śliczny chłopak

ewcia30 no to powodzenia u gina :tak: nio to życze rozwarcia

Nio ziobaczymy co powie mój gin w czwartek na to świństwo w tyłku :wściekła/y:
Wogóle to noc miałam dzisiaj nieciekawą, 3 razy na siusiu, spac nie mogłam :sorry2: i teraz taka zgrzęda jestem

reklama
He! CO by się nie działo dziewczyny nadal jestesmy marcóweczkami, a nie lutówkami :-p jak tu co poniektore, ktorym zreszta zaczynam powoli zazdroscic, ze maja juz swoje dzidziole poza brzucholem (moj juz w obwodzie na wysokosci pepka 111 cm bleeee) . Swoja drogą ciekawe ile z nas zostanie kwietniowkami :szok: ja z terminem na 26 marzec mam duze szanse, no chyba, ze jednak bede miala CC, a duzo na to wskazuje :crazy:

Do góry