reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja zmykam do sklepu i do apteki

mysle ze skoro moja gin kazala mi przyjsc od niej 4 dni po terminie to wie co robi, i bede sie jej sluchac chyba ze byloby cos niepokojacego...
ale naprawde mam nadzieje ze urodze w terminie i po klopocie...

do pozniej brzuszki

reklama
oj to naprawdę nie wiem jak będzie , mam przewalone z tym dojazdem :(((
a teraz zmykam na wizytkę i mam marzenie jedno teraz - zgładzona szyjka :p

papa brzusie

W szpitalu bynajmniej u mnie trzeba co dwa dni na KTG przyjeżdzać,jak byłam w 31 tyg. na KTG to była dziewczyna która przenosiła (bodajże 3 dni) i kazali jej właśnie co dwa dni przyjeżdzać bo chłopiec był spory,i bali się żeby się nie udusił...bo cały czas dziecko rośnie oczywiście.

Nie wiem... Mi tak gin powiedział i tak zrobie, niech go już wyciągają bo i tak klocuś będzie bo prawie 4kg a co by było po 2tygodniach :p Aż strach pomyśleć :-) Dziewczynki mogłabym prosić którąś o nr tel w razie czego gdybym urodziła? :-)
Proszę bardzo :tak:

I u mnie pogoda się psuję:-( , ale i tak odwaliłam kawał dobrej roboty. Nawet firanki i zasłonki z naszego pokoiku uprałam :tak:A zamierzałam dopiero latem, ale teraz nie żałuję, tylko bańtołek trochę zesztywniał :-D. Teraz obiadek i szarlotka z naszego wątku :tak:

W szpitalu bynajmniej u mnie trzeba co dwa dni na KTG przyjeżdzać,jak byłam w 31 tyg. na KTG to była dziewczyna która przenosiła (bodajże 3 dni) i kazali jej właśnie co dwa dni przyjeżdzać bo chłopiec był spory,i bali się żeby się nie udusił...bo cały czas dziecko rośnie oczywiście.

Ja ani razu nie miałam robionego KTG troche to dziwne, ale to pewnie dlatego ze Maluszek ruchliwy.

no właśnie nawet na strnie Zespół Żłobków m. st. Warszawy jest mowa że o kolejnosi przyjecia decykuje kolejnosc zgloszeń:/ a jak my mamy marzec to na liscie oczekujacych bedziemy no moze nie na szarym koncu ale o przyjecie bedzie kiepsko:(

Ja też KTG nie maialam ale są różne szkoły mówiace o KTG: jak nie ma wskazań ze z dzidzia cos nie tak to dopiero robią w40tc <szok> no ale tak w każdym szpitalu powinni po 38 tc zrobić jak sie zapiszecie na KTG w rejestracji:)

witam ciepło

jak to się stało, że tu istna epidemia narodzin?:-D:-D:-D

starałam się nadrobić wszystko, ale nie wiem czy dałam radę wszystko zapamiętać i jeszcze ta dziwna szata forum:dry::dry::dry:

u mnie nic nowego, jutro wizyta u gina - zobaczymy, co zaprorokuje:-D

Gratuluję pięknie wszystkim nowym mamuśkom:-):-):-):-):-)

madzia - trzymam kciuki za Bartusia, musi być w porządku:tak:

moniSkaBe, patinka - czekam na wieści:-D

agus27
- dobrze, że sunia się znalazła, ja bym sie pewnie zapłakała na śmierć za zwierzakiem

reklama
no właśnie nawet na strnie Zespół Żłobków m. st. Warszawy jest mowa że o kolejnosi przyjecia decykuje kolejnosc zgloszeń:/ a jak my mamy marzec to na liscie oczekujacych bedziemy no moze nie na szarym koncu ale o przyjecie bedzie kiepsko:(

u mnie na Pradze tylko 2 są?? no zajekuwabiście :crazy: ...z tego co widze to ten do którego zamierzamy iść to od 4miesiąca przyjmują ...to dobrze tylko pewnie nie będzie dla nas miejsca już :no:

ech a w tym drugim od 15miesiąca :crazy:

czyli w sumie tylko jeden nam odpowiada :dry:

Do góry