reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja mam termin na 7 a moja gin kazal zglosic sie 11 do niej na wizyte, wtedy podejrzewam ewentualnie bedziemy rozmawiac o terminie na szpital

ale ja tak nie chce do szpitala, jeszcze wczesniej... ze naprawde moglabym urodzic do tej niedzieli

ide sie kapac

reklama
Witajcie marcówki:-D

Ale słonko! :-) Na termometrze mam 12 stopni, ale wieje straszliwie.

Widzę, że 1 marca i zaczęło się rozpakowywanie.
Dziewczyny - trzymam kciuki!!!:tak::tak:

Widzę, że rozmowa o żłobkach - u nas chyba nie ma ani jednego. Kiedyś był, ale słyszałam same złe opinie na jego temat i nie oddałabym tam za nic dziecka.
Też mam ten problem, że nie bardzo będę mieć z kim zostawić Kubola, bo moi rodzice pracują, teściowie też. Jest taka znajoma teściowej, która może by się nadawała na opiekunkę, bo już niejednym dzieckiem się zajmowała, ale ona pali, a mnie to odstrasza:baffled:
Trzeba będzie coś wymyślić...

Dziewczyny chyba pierwszy raz mam prawdzie skurczyki,tak w okolicach jajników,pobolewa co jakiś czas jak na okres,tylko troszkę mocniej...może coś tam się zaczyna skracać:-Dpójdę dzisiaj do gina to zobaczymy:tak:

kurdeeeeeee :wściekła/y::wściekła/y: właśnie pogoda mi się zepsuła grrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za niedługo pewnie J zadzwoni że dziś nici z wizyty w żłobku i nici z zakupów.:crazy::crazy::crazy:
Ciekawe kiedy to wszystko pozałatwiamy ...chemia mi się pokończyła, pasuje kupić proszek dla dziecka...no i uzupełnić lodówkę ...a sama boję się wyjść z domu :angry::angry::angry:

PS. właśnie na Discovery T&L zaczyna się "Ciąża z zaaskoczenia"

Gosia moze mi powrozysz kiedy sie rozpakuje ?:) bo chcialabym tak w połowie marca :)))a jak narazie twoje przepowiednie sie sprawdziły hihi :)

Mcgosia a do którego żłobka się wybieracie?? My chcilibyśmy do Potockich ale ilośc dzieci ubiegających sie o miejsce graniczy z cudem że sie tam nasza mała dostanie:/

cześć ,

no ja się zbieram na wizytkę ,chociaż tam spokój bo stara sie tu awanturuje , że piach pod butami i rzuca nimi ;/
ale pogoda paskudna deszcz leje a jaka wichurka brrr

reklama
Kochane, właśnie, jak to jest z tym terminem? Jak nie urodze do 6 marca (tj. sobota) bo na wtedy mam termin, to np w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala? Czy jak?

Witajcie!
Noc fatalna znowu zaczely sie bóle krocza itp ale to nie skurcze. Ja mam termin na jutro i lekarz kazał mi jutro być w szpitalu gdyby sie coś nie ruszyło. Wolałabym niespodziewanie dostać skurczy i urodzić, bo tak sama dobrowolnie musze iśc na rzeźnie:p

Do góry