reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wyglad nie jest taki wazny :-D Moze za malo stezala galaretke dalas na ten sernik, co???

A tak w ogole to ja was podziwiam ze talenty kulinarne i za checi :-) Niektore z Was sa takie mlode stazem malzenskim i w ogoel mlode wiekiem, a macie takie umiejetnosci, ze ho, ho :-)
Ja generlanie robie po najmniejszej linii oporu, zwlaszcza tez ze M nigdy nie pochwali tego co zrobie wiec postanowilam sie nie wysilac bo po co.
Jasiowi smakuej wszystko co zrobie - dla niego warto sie troche wysilac, no ale dla M zdecydowanie nie:no:
Ciasta jak juz pieke to raczej takie z torebki :-D, obiady zwykle jednodaniowe i tyle.

Juz dawno mialam isc sie polozyc, ale zerkam tu czy cos sie u ktorej ruszylo :-p

No ale do polnocy sie wysiedze - DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

reklama
nie wiem czy mi czasem ten "czop" nie zaczal odchodzic.. tylko ze ma to raczej konsystencje kislu niz budyniu jak to wiekszosc okresla.. i juz sama nie wiem.. moze to tylko panika...:eek::eek:
moj wygladal jak kisiel. Taki troszke bardziej zbity.
Ja stawiam na Moniskabe:)
no to chyba jednak ja odpadne. Bo mi ustało :eek:
we trzy urodzą jutro :-D
no jak nasza forumowa "czarownica" powiedziala, to znaczy ze urodzimy jutro :-D:-D
o rany... ale emocje - niczym jakis wyscig sportowy :-D
Ja tez stawiam na MoniSkaBe :-) i trzymam kciuki oczywiscie :-) Mysle ze spokojnie bedzie marcowka, bo skoro do szpitala jescze nie pojechala to zanim dojedzie i zanim urodzi to na pewno bedzie po polnocy...
ehhh... szkoda tylko, ze u mnie poki co ustalo sie wszystko :eek:

Ha ha bardzo zabawne ;DD Ja mam dalej skurcze ale nie urodze chyba jeszcze bo skurcze nieregularne są od 5 do 15 minut ;) Tylko kurcze ani leżeć ani siedzieć nie moge bo mnie boli ;|

ehhh... poczekaj kochana jeszcze. Pewnie sie rozkreci. Trzymam kciuki :-)

a ja wlasnie kazalam sie mamie klasc spac, a Karolowi isc sie kapac i spac. Jakby co bede ich budzic.
Chociaz mam wrazenie, ze to jeszcze nie TO.

kingusia moze sksik jakiś ostrzejszy :p

hmm ciekawe ile sie rozpakuje w pierwszym tygodniu marca ... a zwłaszcza kto będzie pierwszą MARCÓWKĄ :))

reklama
ja tak was sobie podczytuje i widze ze u niektorych sie cos dzieje:tak:

ja sie wkurzam nieco dzis bo rano te skurcze zrobily mi nadzieje a tu nic, dzisiaj jakas niecierpliwa jestem i juz! chcialabym urodzic

wiec pewnie tak szybko nie urodze:eek: heh

jak pomysle ze czekaja mnie jeszcze takie dwa tygodnie np to mam dosc

ale moze jutro jak sie obudze to podejscie bedzie inne?! i tak jak koza radzi bede cieszyc sie tym nicnierobieniem:-D

wiec ja sie juz klade
dobranoc brzuszki ;-)

Do góry