reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja rowniez sie klade.

Jak dzisiaj zaczniecie rodzic, to raczej medale pojda juz na marzec :-)
no chyba ze sie ktoras w godzinke uwinie :-D

do jutra, mam nadzieje, brzuchatki :-)

reklama
hej dziewczyny

my od dzis w domu
Mala jest sliczna zdrowa i tfu tfu bardzo grzeczna tfu tfu
Ja tez czuje sie dobrze ale generalnie narazie jest cyrk, Bartek bardzo za mna tesknil, na dodatek troche jest przeziebiony a dziadki az za bardzo sie wczuli w opieke nad nim i jak nas nie bylo to traktowali go jakby krzywda mu sie stala straszna bo nie bedzie juz jedynakiem ;-)
Bartek przez to jest calkiem zdezorientowany ale siostre przyjal bardzo dobrze.

Grtulacje dla wszystkich rozpakowanych i szybkich porodow reszty :)
Ja raczej teraz bede zadko wpadac, musze ogarnac ten domowy maly cyrk :)

Pozdrawiam.
Witamy i czekamy na relacje z porodówki :)
Kamikaa widziałam że jesteś "aktywna", nie wstydz się i nie obrażaj,napisz jak się czujesz i co z Marcysią???jesteś na forum od początku,i nie musisz z niego uciekać...
czasem trzeba przyjąć krytykę innych ze spokojem...nie zawsze w życiu jest kolorowo.Mi osobiście twoje posty w niczym nie przeszkadzały i czytałam je tak jak każde inne...wiem że to forum dużo dla Ciebie znaczy i napewno jest Ci teraz cięzko,więc zapomnij o zaistniałej sytułacji,bo nikt zle dla Ciebie nie chciał...no chodz,chodzZobacz załącznik 219830
Również uważam, że nie ma co się obrażać i wracaj i daj znać co u was.
uuuu Agniesiak jutro rodzi.... no to pierwsza marcówka :-D:-D:-D
teraz to już sypnie - aby tylko nie wszystkie na raz :-):-):-)
Trzymam kciuki za cc!!
Jeju co sie to dzieje, juz tyle rozpakowanych :) Dziewczynki wpadłam na momencik bo przecież co się zabiore za czytanie albo pisanie to ten mały diabeł sie budzi. Ale pamietam o Was i obiecuje ze jak tylko znajde chwile spokoju to wróce. Kurcze no tesknie za tym forum i chwilami kiedy mogłam zagladac co chwile :/
A tymczasem gratuluję wszystkim rozpakowanym i pozdrowionka dla tych które jeszcze czekaja- wykorzystajcie czas kiedy mozecie sie ponudzic heh
Kochana obiecałaś nam swoją opowieść:D:D

Widzę, że dzieję się u nas na forum i również jestem ciekawa która pierwsza urodzi w marcu :)

ja tez ide jutro do lekarza ale na 12:00 - jeszcze rano pewnie zajrze, bo mam przeczucie ze KTORAS jest na porodowce i jeszcze dzis sie nasze grono powiekszylo - zobaczymy ktora to bedzie ostatnia lutowka, a ktora pierwsza marcowka. Jutro to moze Agniesiak ,chyab ze ktoras ja przescignie :-D
Ja nie :-D

PA!!!!!!!!!!!!!!!!!

czołem dziewczęta

dzisiaj odszedł mi czop i cała jak na szpilkach siedze bo sie nawet zasnać boję... :(
nie wiem czy to juz czy nie

reklama
witam dziewczynki

Pol godzinki temu odeszly mi wody!Na razie nie mam skurczy nic nie boli, siedze i czekam na meza ktory przyjedzie za 1.5h z pracy. Dzwonilam do szpitala to powiedzieli ze jak nic nie boli to zeby przyjechac za 3h.Wiec siedze jak na szpilkach i czekam.

No to chyba 1 marca zobacze moje slonko!Urodzilabym w terminie jaki mi podali na USG, bo pierwszy termin mialam na 7 marca (w moje urodziny).

Spokojnej nocki.

Do góry