reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Aneczka a masz zaznaczana opcje pod tym okienkiem co sie wpisuje tekst " pokaz twoja sygnature" bo tam trzeba to zaznaczyc i powinno hulać :):happy:

ja dziewcyzny zmykam spac juz bo cos mama swiruje i mam skurcze i mi na siedzaco nie wygodnie:zawstydzona/y::-(

a wiec do "zobaczenia" w tym jakze bardzo wyczekiwanym MARCU :) :rofl2::-D
Buzka!

Witajcie wieczorkiem!!
Ależ tu dziwnie, nie mogę się połapać:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:...my również nadal w dwupaku;-);-), nieobecna cały dzień na forum, bo wizyty u rodziny:confused2::confused2::confused2:
a właśnie mąż umówił się z dzidzią, że wychodzi 19 marca po południu:-D:tak::tak::tak:mi pasuje jak najbardziej;-);-)
powoli Was nadrabiam...ale oczywiście nie pamiętam, co komu miałam napisać:-:)zawstydzona/y:wybaczcie:sorry::sorry:

Witam Kochane!!
Jak tutaj dziwnie hehe ;) widze że Moniśke i Izunie już coś bierze no i dobrze!!:)
My dzisiaj byliśmy cały dzien u moich rodziców. Najadłam sie jak świnka hehe Mama powiedziala że sie zmieniłam od ostatniego spotkania. Mam inną twarz i brzusio jest tak bardzo nisko. Ah zobaczymy kiedy Franuś zechce wyjść. teraz w sumie już mi chyba obojętne. Ale powiem wam kurcze wiem że to nie ten wątek ale wazyłam sie dzisiaj i przytyłam przez 3 tyg 3kg. Przekroczyłam magiczne 60 kg ojejku ;) Jak faaajnie ;) a Mały sie tak strasznie rozpycha dzisiaj. Nogami sie odpycha tak dziwnie i napiera troche na pachwine i na szyjke. Ja biore jeszcze Fenoterol ale mam wrażenie że juz nie działa eh Zobaczymy...
Madzia trzymam za Twojego Bartusia kciuki i życze zdrówka!!!! A Tobie wielu wielu sił!!
Rozpakowanym mamuśkom gratuluje!! :)
nadia i maborka juz sie dawno nie odzywały. Nadia mogła sie rozpakować bo już odstawiła leki. Ciekawa jestem jak tam Kruszynka Maborki. Mam nadzieje ze u nich wszystko OK
pisałam dzisiaj z Czarnuszką i dalej nei ma neta. Pisała że w nocy ją brzusio męczył ale wszystko nieregularne i cisza :)
Kochane spokojnej nocy!! Buziaki

no mnie nie było na bb od wczoraj troche kłótni z mamą D o głupie 20zł , których i tak nie dala i załatwianie tym podobnych spraw ,
u mnie nic sie nie dzieje maluch siedzi mocno w brzusiu nadal,
a jutro mam wizytę u gin i oczywiscie mam nadzieję że szyja zgładzona hehe :)
a teraz poczytam was

ps to nowe bb wcale mi sie nie podoba:( dziwnie jakoś

Ciekawe która bedzie pierwsza marcówka czy rzeczywiscie Aga czy Iza albo Monika ją wyprzedzą:D slijcie sms pod nr 7272 Nagroda czeka:p

Pragnienie tez mam cholerne dzisiaj!!

Ha ha bardzo zabawne ;DD Ja mam dalej skurcze ale nie urodze chyba jeszcze bo skurcze nieregularne są od 5 do 15 minut ;) Tylko kurcze ani leżeć ani siedzieć nie moge bo mnie boli ;|

Witam Brzusie :)
Ja dzisiaj skorzystałam z przepisu Fiołkowej (na rewelacyjny sernik) i wyobraźcie sobie, iż przekonałam się, że potrafię zepsuć każde ciasto heheh Galaretka która powinna być na wierzchu wskoczyła mi w środek heheh :D Smak wyborny aczkolwiek wygląd nieprzeciętny.

reklama
Do góry