reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wama no tak masz całkowitą racje... a mnie najbardziej zbeira jakos w nocy.. normlanie skurcze non stop cyz cos.. wiec ..jak szla ta piosenka..

wszystko sie moze zdarzyc... :rofl2:

reklama
moze niech któraś z Was da mi numer to dam znac gdyby sie cos podziało..:) bo mam niby do aneczki ale ona ma termin na wtorek wiec rownie dobrze moze byc 1 jak ja:)

Więc szpital robi to niezgodnie z prawem!!!! Bo tak się przyzywczaili. Ten proceder wymaga zgody pacjentki!! Radzę skontaktować sie z ZUSem i walczy o swoje. Ja już trochę wywalczyłam. Np.bezpłatny poród rodzinny i ZZO. Tylko trzeba konkretnie się zawziąść i bez nerwów.:tak:

No tak...u nas o wszystko, co nam się należy trzeba walczyć:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy::crazy: i chyba to jest najbardziej wkurzające:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jej... ale tu cisza.... powiedzcie mi:jakie macie łóżeczka dla swoich maleństw? bo my jeszcze nie zdecydowani... co do znieczulenia to ja bede próbowała bez. może jakoś przeżyję :D szkoda mi pieniążków, tym bardziej ze u nas tylko mąż zarabia...

juz mam umer Karolaa dziekuje :)

tak z innej beczki mamy złoty medal na igrzyskach... Justyna Kowalczyk Rulezz !!

nooo chyba za duzo emocji jak na dzis ja uciekam spać. Miłej nocki Kobitki. Buzka ! :tak:

ho ho no to ładnie. Jesteśmy dumni z Justyny!!! :)
kurcze mnie boli dziś cały dzień bez przerwy podbrzusze. masakra. i mały upodobał sobie prawy bok i rozciąga go tak mocno... nie do wytrzymania. spać pewnie mi nie da. :(

reklama
Do góry