reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej :D dziś o 13 35 urodził nam sie syn o imieniu Igor :D cc gdyż pomimo 7 godzin skurczów nie osiągnęliśmy odpowiedniego rozwarcia , ale może to i lepiej bo Iggy ma 61 cm i 4650gram :D kolos , pozdrawiam Piotrek

hej :D dziś o 13 35 urodził nam sie syn o imieniu Igor :D cc gdyż pomimo 7 godzin skurczów nie osiągnęliśmy odpowiedniego rozwarcia , ale może to i lepiej bo Iggy ma 61 cm i 4650gram :D kolos , pozdrawiam Piotrek

serdecznie gratuluję :) ale duży maluszek naprawdę chyba lepiej, że nie było porodu naturalnego, jak maluch taki duży :-):-) jeszcze raz gratuluję zapewne szczęśliwym rodzicom ;-)

tuttobene GRatulacje!!!! :-D oj może lepiej że cc - ale długaśny, te ciuszki na 62 są na styk :-D:-D:-D

wavejka dobrze, że już lepiej. Ale współczuje takiej rozłąki .

Wielkie GRATULACJE - tak wielkie jak Igorek :-D:-D:-D

ja chyba na wyjście ze szpitala przygotuję coś w rozmiarze 62 dla Mikołaja hhiihihih:-D:-D:-D

WITAM!

Jestem siostrą MADZI84.

Przepraszam że wam się tu wtrące ale mam smutne wieści:-:)-:)-(
Bartusia wywieziono do szpitala w Gdańsku:-:)-:)-(musiał powrócić do inkubatorka ma coś z serduszkiem nie wiem jeszcze co dokładnie dopiero tam zajmą się dokładniej tym bo w Kościerzynie nie wiedzieli co jest:-:)-:)-:)-(

Siostra jutro jedzie z rana do niego:-:)-:)-(

Prosze pomódlcie się o Bartusia:-(

WITAM!

Jestem siostrą MADZI84.

Bartusia wywieziono do szpitala w Gdańsku:-:)-:)-(musiał powrócić do inkubatorka ma coś z serduszkiem nie wiem jeszcze co dokładnie dopiero tam zajmą się dokładniej tym bo w Kościerzynie nie wiedzieli co jest:-:)-:)-:)-(

szybkiego powrotu do zdrowia dla Bartusia...a Madzi duuuuuuuuuuuuużo sił i wytrwałości. Trzymam kciuki!

reklama
wavejka- jeszcze raz gratulacje :-)
życzę dużo zdrowia dla maluszka i tyle samo dla Ciebie :-)
będzie dobrze, zobaczysz, moja Myszka tez była na antybiotyku i tez mówili, że bedzie w inkubatorze przez 2 tygodnie- oni tak mówią na wyrost :tak:

tuttobene- również jeszcze raz gratuluję! :-)
duuuuzy ten Twój chłopak! :-) niech się zdrowo chowa! :-)

WITAM!

Jestem siostrą MADZI84.

ojjjj, Kochanie to naprawdę smutne wieści :-( ale trzeba wierzyć, że wszystko bedzie dobrze! nie ma innej opcji! juz sie lekarze Bartusiem dobrze zajmą :tak:

Do góry