reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ja tez sie popodniecalam nasza gwiazda justyna:-)moze z wrazenia urodze dzis w nocy heh

tuttobene gratulacje duzego chlopa;-)

a dla madzi zycze duuuzo sil i tzymam kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze:tak::tak::tak:

chyba sie tez poloze, dobranoc

aaa teraz patrze: po 23 nasze panczenistki beda walczyc o braz :-)

Witam z wieczorka :tak: musze troszke nadrobić co tam u Was słychać :tak: my właśnie wróciliśmy od znajomych to chyba już jedno z ostatnich wyjść przed porodem ;-)

ionka całe 48 cm słodkości :-D no i gratuluje szybkiego powrotu do formy, 4 kg to już malutko :tak:

ccaroline85 nio to wygląda na to że być może niedługo i ty się rozpakujesz ;-) trzymam kciukasy

wavejka gratuluje córeczki, napewno wszystko będzie dobrze czego życze i malutka szybko wróci do domku :tak:

tuttobene gratuluje :tak: wow jaki duży chłopczyk

Madzia84 trzymam kciuki za Bartusia, musi być dobrze - napewno będzie, życze dużo sił.

Tak wogóle to życze wszystkim spokojnej nocki :tak: do jutra dziewczynki.

Trzymamy kciuki za Bartusia - jestem pewna, ze wszystko bedzie odbrze.
Umknel om igdzie madzia rodzila, ale jednak szpitale w Gdansku (Wojewodzki??? Zaspa???) Sa naprawde dobre i na pewno wszystko z Bartusiem bedzie w porzedku bo bedzie pod dobra fachowa opieka

Z tym macieryznskim to naprawde przegiecie - ja slyszalam i tak mialam w poprzendiej ciazy ze od dnia porodu i juz. ja mam L-4 do 1 marca i bede miala przedluzone od 2 (bo do tej pory to raczej na pewno nei urodze). no lae moj lekarz zadnych problemow nie robi nawet ze wstecznym - w styczniu wypisal mi takei przedswiateczne :-D

ccarloline - mam przeczucie ze nie oprzesz sie tej pelni ksiezyca :-p:-p Trzymam kciuki jakby co :-)

Dobrej nocy wszystkim zycze i prosze o klinkniecie na link w moim podpisie dotyczacy zasadzenia drzewa :-):sorry:

MAMY BRAZ!!!!! :tak::tak::tak:

Trzymamy kciuki za Bartusia - jestem pewna, ze wszystko bedzie odbrze.
Umknel om igdzie madzia rodzila, ale jednak szpitale w Gdansku (Wojewodzki??? Zaspa???) Sa naprawde dobre i na pewno wszystko z Bartusiem bedzie w porzedku bo bedzie pod dobra fachowa opieka

Z tym macieryznskim to naprawde przegiecie - ja slyszalam i tak mialam w poprzendiej ciazy ze od dnia porodu i juz. ja mam L-4 do 1 marca i bede miala przedluzone od 2 (bo do tej pory to raczej na pewno nei urodze). no lae moj lekarz zadnych problemow nie robi nawet ze wstecznym - w styczniu wypisal mi takei przedswiateczne :-D

ccarloline - mam przeczucie ze nie oprzesz sie tej pelni ksiezyca :-p:-p Trzymam kciuki jakby co :-)

Dobrej nocy wszystkim zycze i prosze o klinkniecie na link w moim podpisie dotyczacy zasadzenia drzewa :-):sorry:

MAMY BRAZ!!!!! :tak::tak::tak:

No mamy 6 medal:-):-):-):-)

Hmm dziwne to nowe bb, jakos tamte wydawalo mi si ebardziej przejzyste... pewnie to kwesita przyzwyczajenia. Ide spac, a wam zycze milego dnia.

Witajcie brzuchatki!
Gratulacje dla effaa i tuttobene :)
u mnie zaczyna się rozkręcać, dziś przylatuje Teścióweczka, własnie Ł pojechał po nią na lotnisko. Teraz bez stresu moge rodzić.
Udanej niedzieli...u mnie leje okropnie, uciekam Was poczytać, do pozniej ;)

Cześć brzuszki z rana .

Trzymam kciuki za Bartusia, w Gdańsku mają naprawdę dobry sprzęt także napewno będzie wszystko dobrze.

Fajne to nowe BB - nawet mi się podoba.

A ja biorę się za sprzątanie, dziś przyjeżdża brat z córeczką 4 miesięczną :)

No i trzeba zrobić obiadek :)

reklama
Witam w ten pikny dzionek... w kazdym razie u mnie zapowiada sie ladna pogoda..:)

Nowy IMAGE troche dziwnie sie czyta ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia...

normlanie daaawno nie mialam takie spokojnej nocy jak dzis.. wkoncu sie wyspalam..<jupi>
tylko raz siusiu.. mała tez dosc spokojna.. ale juz od rana swiruje..:) skurczy prawie nic... chyba jednak mnie na ta pelnie nie wezmie... a to juz powinno byc...:zawstydzona/y::szok:

Do góry