reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
ja tez sie popodniecalam nasza gwiazda justyna:-)moze z wrazenia urodze dzis w nocy heh
tuttobene gratulacje duzego chlopa;-)
a dla madzi zycze duuuzo sil i tzymam kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze
chyba sie tez poloze, dobranoc
aaa teraz patrze: po 23 nasze panczenistki beda walczyc o braz :-)
tuttobene gratulacje duzego chlopa;-)
a dla madzi zycze duuuzo sil i tzymam kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze
chyba sie tez poloze, dobranoc
aaa teraz patrze: po 23 nasze panczenistki beda walczyc o braz :-)
Moni27
Monika
Witam z wieczorka musze troszke nadrobić co tam u Was słychać my właśnie wróciliśmy od znajomych to chyba już jedno z ostatnich wyjść przed porodem ;-)
ionka całe 48 cm słodkości no i gratuluje szybkiego powrotu do formy, 4 kg to już malutko
ccaroline85 nio to wygląda na to że być może niedługo i ty się rozpakujesz ;-) trzymam kciukasy
wavejka gratuluje córeczki, napewno wszystko będzie dobrze czego życze i malutka szybko wróci do domku
tuttobene gratuluje wow jaki duży chłopczyk
Madzia84 trzymam kciuki za Bartusia, musi być dobrze - napewno będzie, życze dużo sił.
Tak wogóle to życze wszystkim spokojnej nocki do jutra dziewczynki.
ionka całe 48 cm słodkości no i gratuluje szybkiego powrotu do formy, 4 kg to już malutko
ccaroline85 nio to wygląda na to że być może niedługo i ty się rozpakujesz ;-) trzymam kciukasy
wavejka gratuluje córeczki, napewno wszystko będzie dobrze czego życze i malutka szybko wróci do domku
tuttobene gratuluje wow jaki duży chłopczyk
Madzia84 trzymam kciuki za Bartusia, musi być dobrze - napewno będzie, życze dużo sił.
Tak wogóle to życze wszystkim spokojnej nocki do jutra dziewczynki.
mysz1978
Trzymamy kciuki za Bartusia - jestem pewna, ze wszystko bedzie odbrze.
Umknel om igdzie madzia rodzila, ale jednak szpitale w Gdansku (Wojewodzki??? Zaspa???) Sa naprawde dobre i na pewno wszystko z Bartusiem bedzie w porzedku bo bedzie pod dobra fachowa opieka
Z tym macieryznskim to naprawde przegiecie - ja slyszalam i tak mialam w poprzendiej ciazy ze od dnia porodu i juz. ja mam L-4 do 1 marca i bede miala przedluzone od 2 (bo do tej pory to raczej na pewno nei urodze). no lae moj lekarz zadnych problemow nie robi nawet ze wstecznym - w styczniu wypisal mi takei przedswiateczne
ccarloline - mam przeczucie ze nie oprzesz sie tej pelni ksiezyca Trzymam kciuki jakby co :-)
Dobrej nocy wszystkim zycze i prosze o klinkniecie na link w moim podpisie dotyczacy zasadzenia drzewa :-)
MAMY BRAZ!!!!!
Umknel om igdzie madzia rodzila, ale jednak szpitale w Gdansku (Wojewodzki??? Zaspa???) Sa naprawde dobre i na pewno wszystko z Bartusiem bedzie w porzedku bo bedzie pod dobra fachowa opieka
Z tym macieryznskim to naprawde przegiecie - ja slyszalam i tak mialam w poprzendiej ciazy ze od dnia porodu i juz. ja mam L-4 do 1 marca i bede miala przedluzone od 2 (bo do tej pory to raczej na pewno nei urodze). no lae moj lekarz zadnych problemow nie robi nawet ze wstecznym - w styczniu wypisal mi takei przedswiateczne
ccarloline - mam przeczucie ze nie oprzesz sie tej pelni ksiezyca Trzymam kciuki jakby co :-)
Dobrej nocy wszystkim zycze i prosze o klinkniecie na link w moim podpisie dotyczacy zasadzenia drzewa :-)
MAMY BRAZ!!!!!
Trzymamy kciuki za Bartusia - jestem pewna, ze wszystko bedzie odbrze.
MAMY BRAZ!!!!!
No mamy 6 medal:-):-):-):-)
Witajcie brzuchatki!
Gratulacje dla effaa i tuttobene
u mnie zaczyna się rozkręcać, dziś przylatuje Teścióweczka, własnie Ł pojechał po nią na lotnisko. Teraz bez stresu moge rodzić.
Udanej niedzieli...u mnie leje okropnie, uciekam Was poczytać, do pozniej
Gratulacje dla effaa i tuttobene
u mnie zaczyna się rozkręcać, dziś przylatuje Teścióweczka, własnie Ł pojechał po nią na lotnisko. Teraz bez stresu moge rodzić.
Udanej niedzieli...u mnie leje okropnie, uciekam Was poczytać, do pozniej
Y
yra245
Gość
Cześć brzuszki z rana .
Trzymam kciuki za Bartusia, w Gdańsku mają naprawdę dobry sprzęt także napewno będzie wszystko dobrze.
Fajne to nowe BB - nawet mi się podoba.
A ja biorę się za sprzątanie, dziś przyjeżdża brat z córeczką 4 miesięczną
No i trzeba zrobić obiadek
Trzymam kciuki za Bartusia, w Gdańsku mają naprawdę dobry sprzęt także napewno będzie wszystko dobrze.
Fajne to nowe BB - nawet mi się podoba.
A ja biorę się za sprzątanie, dziś przyjeżdża brat z córeczką 4 miesięczną
No i trzeba zrobić obiadek
reklama
patinkakrk
Witam w ten pikny dzionek... w kazdym razie u mnie zapowiada sie ladna pogoda..
Nowy IMAGE troche dziwnie sie czyta ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia...
normlanie daaawno nie mialam takie spokojnej nocy jak dzis.. wkoncu sie wyspalam..<jupi>
tylko raz siusiu.. mała tez dosc spokojna.. ale juz od rana swiruje.. skurczy prawie nic... chyba jednak mnie na ta pelnie nie wezmie... a to juz powinno byc...
Nowy IMAGE troche dziwnie sie czyta ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia...
normlanie daaawno nie mialam takie spokojnej nocy jak dzis.. wkoncu sie wyspalam..<jupi>
tylko raz siusiu.. mała tez dosc spokojna.. ale juz od rana swiruje.. skurczy prawie nic... chyba jednak mnie na ta pelnie nie wezmie... a to juz powinno byc...