reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

aha czyli w czwartek moglaby mi wypisac za pon, wt i sro??

to jeszcze by moglo byc...;-) dzieki:tak::tak:

ale mam nadzieje ze moze do tego czasu cos sie ruszy w kierunku porodu;-)

popijam sobie lecha free z sokiem malinowym herbapolu, pychotka!!:-)

Mmm, napiłabym się dobrego soku ;) Tylko wolałabym z wodą hehe ;P Bo smak i zapach piwa mnie drażni coś w ciąży..

Wiad. od Agniesiak na odpowiednim wątku ;)

reklama
Czesc dziewczyny, ja już domu...

Moja córka Laura urodziła sie 24 lutegto o godzinie 08.25 przez CC, 4160g i 58 cm w 39 tc

Niestety widziałam ją tylko przez chwilkę...tego samego dnia została przewieziona na OIOM do Zabrza, ggtdzie przebywa do dnia dzisiejszego i tak przez kilkanaście kolejnych dni..
Będac w ciąży miałam stan zapalny pochwy.. córka zaraziła sie w brzuszku.. konsekwencja?
bakteria na płuckach, dostaje tlen i podają jej antybiotyk.. od dzisiaj wszystko zaczelo wracac do normy , antybiotyk działa a tlenu dostaje juz mala ilosc, za ok 10 dni moze będzie juz z nami

Ja po cc... po pierwszym czułam sie idealnie, teraz dużo gorzej..
Mam silne bóle głowy, oraz strasznie wysokie ciśnienie

Do dziewczyn które będa rodzic na Łubinowej w Katowicach.. naprawdę warto !

czytałyście te info na głównej stronie BB -

Uwaga!
Dziś w nocy (z soboty na niedzielę), od około 23:30 forum będzie wyłączone. W tym czasie zanstalujemy najnowszą wersję forum, z nowymi funkcjami i wyglądem. Zmian będzie wiele! W związku z tymi zmianami, mogą się pojawić jakieś drobne problemy w najbliższych dniach. Z góry przepraszamy, ale jak sami zobaczycie, warto będzie
biggrin.gif

ciekawe co wymyślili:eek:

Wavejka gratulacje:tak:i głowa do góry juz niedługo dzidzia będzie z wami cała i zdrowa:tak:

Moja córka Laura urodziła sie 24 lutegto o godzinie 08.25 przez CC, 4160g i 58 cm w 39 tc

Niestety widziałam ją tylko przez chwilkę...tego samego dnia została przewieziona na OIOM do Zabrza, ggtdzie przebywa do dnia dzisiejszego i tak przez kilkanaście kolejnych dni..
Będac w ciąży miałam stan zapalny pochwy.. córka zaraziła sie w brzuszku.. konsekwencja?
bakteria na płuckach, dostaje tlen i podają jej antybiotyk.. od dzisiaj wszystko zaczelo wracac do normy , antybiotyk działa a tlenu dostaje juz mala ilosc, za ok 10 dni moze będzie juz z nami

Wielkie gratulacje z okazji narodzin córeczki i dużo zdrówka dla niej:tak::tak::tak::tak:

Gratulacje i życzenia zdrówka dla Twojej córeczki. Niech szybciutko wraca do domu!:tak::tak:

reklama
co do zwolnienia to misia już wyjaśniła wszystko, ja też mam do niedzieli - 21 . 03 :-), a co dalej to nie wiem :-(, ale ja mam jeszcze jedną wizytę 9 marca wiec zapytam.

No fajnie z tymi zmianami:szok:- mi jakoś trudno się na nowości przestawić - jakaś staroświecka jestem chyba, ale jak widzę np na NK zmiany to mnie denerwują i wcale nie ułatwiają komunikacji. Ciekawe czy sobie poradzę i załapię o co biega :-D:-D:-D

Wavejka- gratulacje i dużo zdrówka dla córeczki :-):-):-)

Do góry