reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
E tam czemu nieatrakcyjne sie czujecie?? Ja tam troche niezdarna jestem wczoraj podczas ten teges pierdyknełam glową o zagłowek ale co tam:D jakos daje radę.Mnie po seksie nic nie boli:).Gdyby nie ten brzuchol to bym poszalala oj poszalalala.

A za tydzien to dopiero zaczne sie seksić jak najeta:D bo 36 bedzie skonczony:-)

aneczka nooo juz nie wiele mi zostało.. nie wiele i Tobie też..:) ale dzis bylam na ktg i cos nie bardzo sie dzidzia pcha na swiat. ja mm w poniedzialek(1) isc do mojego gina i zobaczymy co ten powie....

z jednej strony chcialabym juz miec to za soba.. bo to juz tak bliziutko i wgole... a z 2 to wolaabym wogole to jakos hm.... przespac :rofl2:

Zaspokoje może troszkę ciekwawość - 3 dni po porodzie było o 5 kg mniej teraz po 1,3 dniach jeszcze minus jeden- zostało do zrzutu - 7 kg:-p- troszkę sie nazbierało ale i cyśki ważą chyba ze 2 kg:-D!

No to ładnie spada. Ja przytyłam 20kg więc pewnie nie będzie za ciekawie z gubieniem, ale juz zapowiedziałam Męzowi żeby mnie gonił do ćwiczeń:-):-):-) oczywiście jak już będę na siłach.

aneczka nooo juz nie wiele mi zostało.. nie wiele i Tobie też..:) ale dzis bylam na ktg i cos nie bardzo sie dzidzia pcha na swiat. ja mm w poniedzialek(1) isc do mojego gina i zobaczymy co ten powie....

z jednej strony chcialabym juz miec to za soba.. bo to juz tak bliziutko i wgole... a z 2 to wolaabym wogole to jakos hm.... przespac :rofl2:

A mnie zastanawia czy bede rodzila sn czy przez cc, bo moj klocek wazy już prawie 4kg i zastanawiam sie jak go wystekam biorąc pod uwage fakt ze jestem malutka, ale mam nadzieje ze jest dlugi to może nie będzie tak źle.

ja tez ide spac:tak:

dzis w nocy nie moge rodzic bo musze jutro posprzatac mieszkanie, dzis jak wrocilam to juz mi sie nie chcialo a przez ta pogode to strasznie sie nosi

moj m idzie do pracy wiec mi nie pomoze za bardzo ale moze jutro z rana takich boli nie bedzie

dobranoc dziolszki;-)

reklama
Do góry