reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Na szczęście u mnie w domu musi moich raguł przestrzegać, dlatrgo tak rzadko bywa u mnie:-D
Ty teżsię Candy tego doczekasz, oby jak najszybciej.:tak:

króliczatko myślimy o tym samym...ja też sekunde temu dosłownie pomyślałam że Czarnuszka milczy. Jak sie jutro nie odezwie to napisze do niej sms. Mam nadzieje że jednak sie nie rozpakowywuje bo za niedługo zostane sama z mojego terminu hehehe

no ja oglądam film na dwójce i idę zaraz do łóżka ,
więc się żegnam i spokojnej nocki;-)

ciekawe czemu też kamikaa sie nie odzywa...

no ja oglądam film na dwójce i idę zaraz do łóżka ,
więc się żegnam i spokojnej nocki;-)

ciekawe czemu też kamikaa sie nie odzywa...
Albo sie obraziła albo sie wstydzi bo przemyślała sprawę. Na jej miejscu bym sie wstydziła po przejrzeniu swoich postów.

reklama
Do góry