reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a ja leze cały czas....tylko prawa dłoń mi puchnie bo laptop za nisko stoi :-D:-D:-D
Ja pisanie na leżąco mam opanowane do perfekcji. Mam dwie poduchy i jasiek i leżę tak wysoko że mi wygodnie.
A co do forum to moja córa zagląda często i mówi mama jakie minki wysyłasz dziś koleżankom??:-D

A ja wziełam prysznic polewalam woda tam gdzie mnie bolalo i to chyba,rzeczywiscie Antoni coś tam uciskał bo teraz juz nie boli.Zmusila go woda do zmiany pozycji.Niedobra matka ze mnie.

Ja od BB tez uzalezniona jestem ale co zrobic jak chlop od 12 do 22 w pracy?;-)

No i mi sie nie bardzo chce spać. Dziwnie mi sie siedzi z tym opdnientym brzuchem bo ciągle czuje go na nogach. A właśnie zauważyłam od wczoraj coś bardzo ciekawego, a minowicie cipka mi pruka tak smiesznie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-) czyżby tam sie zbierało powietrze:-D:-D:-D

reklama
Mi się ostatnio udało odzwyczaić od BB,bo mam mniej czasu.Nawet jak chce w domu odpocząć,to M zawsze coś wymyśli:sorry:No a teraz chce laptop...:confused2:Więc ja znikam,miłego wieczora wariatki:-D

Do góry