K
króliczątko
Gość
Tylko ze śmierć łóżeczkowa dotyka głównie dzieci z grupy ryzyka.ja sie nie znam...tak słyszałam - a jestem baaaaaaaaaaardzo wyczulona na tym punkcie bo bję się śmierci łóżeczkowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ze śmierć łóżeczkowa dotyka głównie dzieci z grupy ryzyka.ja sie nie znam...tak słyszałam - a jestem baaaaaaaaaaardzo wyczulona na tym punkcie bo bję się śmierci łóżeczkowej
Możesz wziąść 3 paracetamole, 1 tabl. co 8 godzin.Dziewczyny pomóżcie. Zwłaszcza mcgosia - bo pamiętam, ze miałaś kłopot z zębem. Strasznie mnie boli dziąsło, chyba po rwaniu dawno temu został jakiś kawałek korzenia. Wziełam ok. 17-stej paracetamol, na chwilkę było lepiej, a teraz znowu zdycham. Mój mały szaleje w brzuchu - chyba czuje, ze mnie boli. Jak myślicie mogę wziaśc jeszcze jedna tabletkę?
mi wtedy na ból powiedziała że Apap mam zażywać i to max 1 tabletke dziennieDziewczyny pomóżcie. Zwłaszcza mcgosia - bo pamiętam, ze miałaś kłopot z zębem. Strasznie mnie boli dziąsło, chyba po rwaniu dawno temu został jakiś kawałek korzenia. Wziełam ok. 17-stej paracetamol, na chwilkę było lepiej, a teraz znowu zdycham. Mój mały szaleje w brzuchu - chyba czuje, ze mnie boli. Jak myślicie mogę wziaśc jeszcze jedna tabletkę?
Tylko ze śmierć łóżeczkowa dotyka głównie dzieci z grupy ryzyka.
W ogole jedna dziewczyna z lutego urodziła chlopca o wymiarach 56 cm i 5260 g !!!!rodzila sn.
Moja teściowa jest stomatologiem ale teraz jest na imprezie toci nie pomogę. Ale Apap lekarz pierwszego kontaktu na silne dolegliwości bólowe kregosłupa pozwolił brac tak jak pisałam. Co lekarz to inna opiniaDziekuję dziewczyny. Czyli z kolejnej tabletki nici. Jutro poszukam jakiegos dentysty, który przyjmuje w soboty. Dzisiaj nocka z głowy:-(