dziewczyny a co z mirosią??
Mirosia zajeta pewnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny a co z mirosią??
Gratuluje! w takim razie chyba już wszystkie z nas wiedzą. Ciekawa tylko jestem czy i tak nie zdarzy się którejś z nas niespodzianka hehe :-) U mnie doktor od usg w 100 % pewnien że chłopczyk, a jak nie to on sie do krzyż a będzie przybijał hihi Ale moja gin opowiadała że już miał taką nietrafną ocenę i dawno na tym krzyżu powinien wisieć hehehe
Ale ten podkład lancome photogenic lumessence też chyba swoje kosztuje?ach te clinique kiedys ogladałam, fakt cena jest "troszke- nie-teges" ale słyszałam/czytalam wiele pozytywnych opinii ..no ale nic..dałyscie mi tyle przykladow ze przynajmniej bede wiedziala o co pytac:-)
Ale ten podkład lancome photogenic lumessence też chyba swoje kosztuje?
Ale ten podkład lancome photogenic lumessence też chyba swoje kosztuje?
Dokładnie mam takie podejście!:-) Marzyłam o starszym bracie, a sama byłam najstarsza;-) Teraz przynajmniej Kubol będzie miał szansę być starszym bratem:-)Ja zawsze marzyłam żeby mieć starszego brata no ale nie mialam. No ale pierwsza córa się urodziła. Może u ciebie druga będzie dziewczynka to wiesz zawsze tak wydaje się fajnie mieć starszgo brata
Ja zauważyłam że niektóre też są tańsze w Niemczech. Ale mówię że trochę kupuje w Inglocie ale podkłady i tusze często ponad 100 zł A tam, wychodzę z założenia że nie kupuje co miesiąc no i sama zarabiam na to:-) A z okazji porodu to na pewno zrobię sobię ładny prezent.no tez...ale kupiłam go we francji taniej czesto tam jestem wiec tam sie zaopatruje w kosmetyki bo jest taniej