reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

To ja zacznę, ale pewnie jesteście zajęte i zmęczone swoimi pociechami:tak:
Moja mała starsznie dziwnie je-przynajmniej tak mi się wydaje....muszę ją wybudzać na jedzenie, possie przykładowo 20 minut, zasypia że nie da się jej rozbudzić, to ja kładę do łóżeczka, za pere sekund dosłownie słyszę plaskania i wkurzanie się Gabrysi, więc przystawiam do piersi i sytuacja się powtarza, dzisiaj w nocy to trwało aż 3 godziny- czy to normalne?
troche się martwię, nie mówiąc juz o mega zmęczeniu:-(

reklama
Ja profil usunęłam po tym jak bez wyjaśnienia powodu zerwałam kontakt z kuzynką(wyszło na jaw,że mi tyłek obrabia)..i w odwecie jej ojciec(brat mojej mamy)usunął mnie z konta...powiedziałam DOŚĆ...PRZEGIĘCIE PAŁY SIĘ POROBIŁO.:tak:
Doszłam do wniosku,że z kim chce to znajomość i bez NK utrzymam.
Ja też usunęłam konto po niemiłym incydencie. Facio mojej kuzynki wyzwał mnie od k.... i alkoholiczek po tym jak mu nie odpisałam na wiadomość przez 5 min. To ja napisałam do mojej kuzynki że jej konkubent jest chamem i pewnie nie długo czasu minie jak ją zacznie obrażać. Na co oni się obrazili o tego konkubenta:eek: Specjalnie tak go nazwałam. Laska w moim wieku wzięła starego dziada z kasą i takiego prostaka. A wtedy była jeszcze mężatką więc specjalnie tak go nazwałam. Kontakt sie urwał a z kuzynką znam się od urdzenia. No ale cóż ja jak tamten prostak kasy jej nie rzucam.

Dziewczyny, a wy wiecie gdzie Iza rodzi? W jakim szpitalu? W Polsce czy za granicą?? Bo już rachubę straciłam...
Czy w tym szpitalu ma swojego lekarza??

Bo to jest nie do pomyślenia, zeby tyle czekac chyba....powinni jej podac szybko oxytocynę i by urodzila...

W którym ona jest tygodniu ciązy??

tak jak napisalam, zapytalam allegro czy ten sprzedawca ma prawo pozwac mnie do sadu za negatywna opinie.
oto co mi odpisali:

"Uprzejmie informuję, że nie udzielamy porad prawnych, nie ingerujemy
również w szczegółowe ustalenia dotyczące stosunku prawnego między
Sprzedającym a Kupującym. Jesteśmy natomiast pomocni w zakresie udostępniania
danych organom ścigania, czy też niezbędnych do postępowania sądowego.
Udostępniamy je na żądanie odpowiednich organów."

pedały :crazy:

Dziewczyny, a wy wiecie gdzie Iza rodzi? W jakim szpitalu? W Polsce czy za granicą?? Bo już rachubę straciłam...
Czy w tym szpitalu ma swojego lekarza??

Bo to jest nie do pomyślenia, zeby tyle czekac chyba....powinni jej podac szybko oxytocynę i by urodzila...

W którym ona jest tygodniu ciązy??

w 38 bodajze..

tak jak napisalam, zapytalam allegro czy ten sprzedawca ma prawo pozwac mnie do sadu za negatywna opinie.
oto co mi odpisali:

"Uprzejmie informuję, że nie udzielamy porad prawnych, nie ingerujemy
również w szczegółowe ustalenia dotyczące stosunku prawnego między
Sprzedającym a Kupującym. Jesteśmy natomiast pomocni w zakresie udostępniania
danych organom ścigania, czy też niezbędnych do postępowania sądowego.
Udostępniamy je na żądanie odpowiednich organów."

pedały :crazy:
Tak jak mówiłam zero pomocy od Allegro jak coś się dzieje. Nie pomogą w takich i podobnych konfliktach. Nawet widzisz jak ręce umywają.
Naprawdę nie masz się czym przejmować w tej sprawie. Nic ci nie może zrobić najwyżej wystawić negatywa. Nie przejmuj się.

Kochana, dlatego ja odciągam i daję jej na zmianę z mieszanką... bo nie mam az tyle mleka, żeby ja wykarmić sama...
próbowałam Olę przystawiać, to w 3 sekundy mi zasnęła, może ze 2 razy pociągnęła... i za chwilę ryk, bo głodna.
więc odciągam jej- wczoraj wypiła 60ml mojego, przynajmniej wiem, ile zjada.

po moim głodna jest już za 2 godziny, po mieszance śpi dłużej.
i też ją czasem wybudzam, ale sie wtedy wkurza ta moja malutka...

czy to normalne, że mleko z cycka jest takie żółte?? :confused2:

Ja też usunęłam konto po niemiłym incydencie. Facio mojej kuzynki wyzwał mnie od k.... i alkoholiczek po tym jak mu nie odpisałam na wiadomość przez 5 min. To ja napisałam do mojej kuzynki że jej konkubent jest chamem i pewnie nie długo czasu minie jak ją zacznie obrażać. Na co oni się obrazili o tego konkubenta:eek: Specjalnie tak go nazwałam. Laska w moim wieku wzięła starego dziada z kasą i takiego prostaka. A wtedy była jeszcze mężatką więc specjalnie tak go nazwałam. Kontakt sie urwał a z kuzynką znam się od urdzenia. No ale cóż ja jak tamten prostak kasy jej nie rzucam.
Nie ma to jak rodzinka:-D

reklama
Do góry