reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

peperka - obserwuj dalej - jak beda krotsze przerwy miedzy skurczam ito radze jechac do szpitala. No a sa bolesne???

Ja az sie boej tu wchodzic bo zastanawiam sie co tu zastane :-D
No ale widze ze ze znanych wiesci na kozie poki co koniec :-p

Agniesiak - dobrze ze wyniki dobre :tak:

adelina - jzu sie Ciebei pytalam ale moze odpowiedz m iumknela albo nie zauwayzlas - gdzie rodzisz????? W Redlowie????? ja na Zaspie :sorry:

A tak w ogole to mi brzuch twardnieje dzis jak szalony - czyzby od wczorajszego sprzatania i dzisiejszych siatek z zakupami???? :eek: No ale dopoki nie boli to niech sobei twardnieje :-p
a ja i tak bede czekac na czopa :-p

reklama
No mi brzuch twardnieje przy kazdym wstaniu i jak leże co 30 min ale bezboleśnie.

Mój maż pojechał po zapiekankęz kebabem (słynne bardzo w Poznaniu)

Młoda mamuśka:), no w końcu się odezwałaś. Ja już podejrzewałam, że też zdążyłaś się rozpakować;-)
JA zamierzam stanowczo zostać na marzec!!:tak:
A tak serio, to ja dziś dopiero skończyłam 35 tydzień, więc nawet nie ma co myśleć o rozpakowaniu w lutym. Przynajmniej do 36...
Mnie się do rodzenia nie śpieszy:-DJak widać na suwaczku zaczynam dopiero 36tc.Mam czas:sorry:
kobito gdzieś ty była, jak cię nie było?

bośmy się zastanawiały:-D
Mój ukochany dziad elizejski(mąż)wykorzystał limit internetu przed czasem i odciął mnie od was.;-)
Młoda mamusia fajnie, że jesteś. Dawno nie zaglądałaś, to już byłaś podejrzana o pobyt na porodówce.
Agniesiak może odstaw to mleko. Dali Ci chociaż coś do smarowania,bo to się przecie zadrapać można.
Mag007 mirosia, to chyba nie miała żadnych objawów przepowiadających poród, ciekawe jak Moniazuber.
Kamikaa odezwij się!!
A co z Mag349 ?? Kończy remont czy też rodzi?
My już częściowo sypialnie przestawilimy, chwila przerwy i dalej do pracy. Pralka z pieluchami kończy prać, teraz kocyk, ręczniki, śpiworek i na dzisiaj dość, bo nie będzie gdzie suszyć.
No właśnie muszę nadrobić posty aby sprawdzić jak było z objawami u dziewczyn...u mnie nic na poród nie wskazuje,więc spokojnie doczekam do marca.
ja mam zamiar ważyć mniej niż przed ciążą - więc chcę zrzucić 30kilo (22kg przybyło mi w ciąży):sorry::sorry::sorry:
Ja już 103kilo ważę a przed ciążą zeszłam do 74...:szok:więc jestem wieloryb jak nic...ale w sumie rok temu ważyłam tyle i bez ciąży:-DPo porodzie stopniowo muszę wrócić do tych 74.
Wybaczcie,że tak późno odpisuję ale wpadł kumpel i musiał się wygadać bo rozstał się (znowu)ze swoim facetem...i powiem wam kochane,że geje mają podobne problemy uczuciowe jak mieszane pary..normalnie telenowela:-D

reklama
adelina - no to jestesmy sasiadkami :tak::tak::tak: ja tez 5 minut mam (no - moze 15 spacerem).

peperka - to obserwuj te skurcze i jak beda czestsze to albo dzwon do lekarza albo jedz na IP

a ja ide torbe pakowac :-D

milego wieczoru :tak:

Do góry