sylviontko
Fanka BB :)
Ja jeszcze przed ciążą przytyłam 5 kg mam nadzieję, że mały wyssie ze mnie zbędne kilogramy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Młoda mamusia fajnie, że jesteś. Dawno nie zaglądałaś, to już byłaś podejrzana o pobyt na porodówce.
Agniesiak może odstaw to mleko. Dali Ci chociaż coś do smarowania,bo to się przecie zadrapać można.
Mag007 mirosia, to chyba nie miała żadnych objawów przepowiadających poród, ciekawe jak Moniazuber.
Kamikaa odezwij się!!
A co z Mag349 ?? Kończy remont czy też rodzi?
My już częściowo sypialnie przestawilimy, chwila przerwy i dalej do pracy. Pralka z pieluchami kończy prać, teraz kocyk, ręczniki, śpiworek i na dzisiaj dość, bo nie będzie gdzie suszyć.
Ja jeszcze przed ciążą przytyłam 5 kg mam nadzieję, że mały wyssie ze mnie zbędne kilogramy
Wow, obejrzałam "o obrotach malenkich ciał"-bomba!!!!!!! Ten Zawitkowski faktycznie ładnie wszytsko pokazuje. Fiołkowa a jak obejrzec inne odcinki? Bo z tego linka co podałaś to w kólko ten sam się otwiera
jeny, ja tez grubasnica taka ze hej. Tez zawsze byłam szczuplutka, moja waga całe zycie oscylowała wokół 50-55kg. A tu nie dość ze przed ciążą przytyłam i pierwsza wage jaka mam wpisaną w karte ciąży to 59,7 kg (!!!), to teraz już 81,5 kg ważę
Więc sylviontko możemy sobie rękę podać:-)
Mam przeczucie ze tym razem tak szybko nie zrzucę:-(
Wiecie mnie też moja córa coś wkurza. Nie wiem ale teraz wogóle nie chce mi się z nią bawić A ona już drugi tydzień będzie ze mną w domu z powodu tej ospy.I tak dopóki mój nie wróci z pracy to musze jej czas organizować. Ech no a babcia jedna daleko a druga z tych aktywnych co nie lubią z wniuczkami czasu spędzać. Moja ma mnóstwo zabawek ale zadne jej coś nieciekawią. A naprawdę ma przeróżne zabawki i baardzo drogie bo sporo dostaje w prezencie. Ale ona tylko mama i mama.