reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Laski macie też taka schizę że przy każdym wstaniu lub wizycie w toalecie pęknie wam pęcherz?? Bo ja to normlnie już chyba fioła dostałam i niedługo mnie do wariatkowa wywiozą z tymi schizami:szok::eek:

reklama
Laski macie też taka schizę że przy każdym wstaniu lub wizycie w toalecie pęknie wam pęcherz?? Bo ja to normlnie już chyba fioła dostałam i niedługo mnie do wariatkowa wywiozą z tymi schizami:szok::eek:

ja tak mam...a w dodatku chodzę co 15min na siusiu...fakt ze dużo piję - ale cały czas czuję się odwodniona...:sorry:

He he mój mężuś to z podziwu wyjść nie może ile ja piję (chleje dosłownie). Ja popijam wodę z syropem malinowym na ciepło. Butelka syropu starcza mi na tydzień:-D Aha no i dużo melisy z gruszką Vitaxu. I wogóle takie duże na maksa kubki kupiłam bo zwykły mi już nie wystarczał. Kupiłam 7 kubków bo wiem że pewnie jeden stłukę więc żebym miała komplet 6 to7 kupiłam.

He he mój mężuś to z podziwu wyjść nie może ile ja piję (chleje dosłownie). Ja popijam wodę z syropem malinowym na ciepło. Butelka syropu starcza mi na tydzień:-D Aha no i dużo melisy z gruszką Vitaxu. I wogóle takie duże na maksa kubki kupiłam bo zwykły mi już nie wystarczał. Kupiłam 7 kubków bo wiem że pewnie jeden stłukę więc żebym miała komplet 6 to7 kupiłam.

juz nie raz tak pisalam pod twoim postem, ale musze znowu:-) mam tak samo:-) woda z syropem malinowym w wielkiej szkalnce z Ikei:-) non stop..i melisa na przemian z zielona herbata;-)

reklama
Do góry