K
króliczątko
Gość
Laski macie też taka schizę że przy każdym wstaniu lub wizycie w toalecie pęknie wam pęcherz?? Bo ja to normlnie już chyba fioła dostałam i niedługo mnie do wariatkowa wywiozą z tymi schizami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laski macie też taka schizę że przy każdym wstaniu lub wizycie w toalecie pęknie wam pęcherz?? Bo ja to normlnie już chyba fioła dostałam i niedługo mnie do wariatkowa wywiozą z tymi schizami
adelina - no to jestesmy sasiadkami ja tez 5 minut mam (no - moze 15 spacerem).
peperka - to obserwuj te skurcze i jak beda czestsze to albo dzwon do lekarza albo jedz na IP
a ja ide torbe pakowac
milego wieczoru
W czwartek będziemy na usg,więc może się dowiemy..a jak nie to zostanie niespodziankaMłoda mamuśka znacie płeć dzieciątka i imię?? Przeglądałam listę i zobaczyłam, że mam wpisane niespodzianka
Kurka, ładnie się już dziewczyn rozpakowało
He he mój mężuś to z podziwu wyjść nie może ile ja piję (chleje dosłownie). Ja popijam wodę z syropem malinowym na ciepło. Butelka syropu starcza mi na tydzień Aha no i dużo melisy z gruszką Vitaxu. I wogóle takie duże na maksa kubki kupiłam bo zwykły mi już nie wystarczał. Kupiłam 7 kubków bo wiem że pewnie jeden stłukę więc żebym miała komplet 6 to7 kupiłam.