reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czesc kobity!
Ja jestem w szoku normalnie! Mirosia dzisiaj miała jechać po zakupy typu koszula, kapcie itd, a tu taka niespodzianka. A Koza też się szybko uwinęła, jeszzce rano pisała, a wczoraj sobie brwi robiła z tego co pamiętam hihi, jeszcze zdążyła.
No nic, ja wróciłam z uczelni, miałam 2 egzamy, raczej do przodu, mam taką nadzieję przynajmniej. Biorę się za pranie i przemeblowanie robimy w sypialni, bo widzę, że nie ma żartów! Niby mam termin na koniec marca, ale tu już nic nie wiadomo:-D!

reklama
z kozy planow nic nie wyszlo, ale u mnei bedzie inaczej :-p
Ja 1 marca ide do lekarza, 2 jade do pracy w odiwiedziny i EWENTUALNIE od 3 marca moge rodzic :-p I zobaczycie ze tak wlasnie bedzie :-D
Tylko ze jak tak dalej pojdzie to zostane tu chyab sama :-D

Ide sie zdrzemnac moze... :sorry: Az sie bede bala wrocic ze znowu o kims przeczytam :-D

ok, mcgosia to już nie przelewki - twoje wizje się sprawdzają, która według ciebie następna? :-D:-D:-D:-D:-D

Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(

biedactwo, dawaj znać, oby to było paskudne uczulenie a nie cholestaza
trzymam kciuki i czekam na wieści:-(

Dziewczyny, ale sie wystraszylam w nocy..
nie uwierzycie, ale jakos kolo 1-2 w nocy wstalam siku.. i co? i czulam sie jak bogini. Doslownie jakbym w ciazy nie byla.. Nic nie bolalo, nie przeszkadzalo. No az sie przestraszylam ,ze cos nie tak. Nawet przy przekrecaniu sie brzuch nie spinał, biodra nie bolaly, noga nie dretwiala. Szok.:sorry:

hej...ja dzisiaj tez tak miałam, aż M spytał czemu taka rześka jestem z rana i wyjątkowo nie jęczę, że wszystko mnie boli:-D:-D

piszecie ze klucie oznacza skracajaca sie szyjke... tylko kurna dlaczego nie u mnie .... mnie kluje od polowy ciazy i nic mi sie nie skraca :crazy:
wiecie ja to sie tak naprawde zastanawiam czy ja nie zlapalam jakiejs blokady na ten porod, chcialabym juz urodzic bo to najwyzszy czas i chcialabym zeby dzidzia byla juz cala i zdrowa z nami ale jakos tak jak mam byc szczera to nie teskno mi specjalnie do nieprzespanych nocy, do uwiazania w domu, do karmienia piersia i do wszelkich dolegliwosci pologowych.

u mnie tez nie widać końca:-)

ale może za to urodzisz szybko i łatwo:-D

Kochane witam się po tygodniowej nieobecności.Od wczoraj nadrabiam co na klikałyście.Chwilowo jednak się poddaje...:sorry:Jestem w szoku ile się wydarzyło przez te dni.Dziewczyny szalejecie.Ciekawe ile z nas zostanie na marzec...:-D

Młoda mamuśka:), no w końcu się odezwałaś. Ja już podejrzewałam, że też zdążyłaś się rozpakować;-)
JA zamierzam stanowczo zostać na marzec!!:tak:
A tak serio, to ja dziś dopiero skończyłam 35 tydzień, więc nawet nie ma co myśleć o rozpakowaniu w lutym. Przynajmniej do 36...

Młoda mamuśka:), no w końcu się odezwałaś. Ja już podejrzewałam, że też zdążyłaś się rozpakować;-)
JA zamierzam stanowczo zostać na marzec!!:tak:
A tak serio, to ja dziś dopiero skończyłam 35 tydzień, więc nawet nie ma co myśleć o rozpakowaniu w lutym. Przynajmniej do 36...

kochana zauważ, że nasze forum zwariowało, więc ja bym niczego nie była pewna:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry