reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja wróciłam ze spacerku:-)
Piękna pogoda naprawdę.

Rety Mirosia się rozpakowała - ale jej się udało z tą obroną- w ostatnim momencie:szok:
Ciekawe kiedy ja... Już też zaczynam powoli się niecierpliwić. Chociaż jeszcze mężuś musi się wykurować do końca. Myślę, że tak we wtorek mogę już rodzić. Ale wymagania...:tak:

reklama
Wszystkie się rozpakowują średnio 3-4 tygodnie przed terminem:szok: Boże ja mam już koniec 36 tygodnia a ubranka nie poprane, torba nie spakowana, wizyta u gin dopiero 4 marca i wtedy dopiero dostane skierowanie na badania uprawniajace mnie do ZZO:eek: yyy zaczynam się bać. Nasze dzieci chyba czują zbliżajacą się wiosne. Swoją drogą u nas piękne słoneczko za oknem.

chyba sie nie pokazala. Moze nadal jednak tam jest. Izulqa tez milczy poki co.

z jednej strony zazdroszcze tym, ktore sa juz po :tak: ale z drugiej to ja tez jeszcze gotowa sie nie czuje... Moze sie wezme za wyprasowanie tych ubranek w koncu :-D I spakowanie torby... :rofl2:

o zesz w morde :-D:-D:-D

ciekawe jakie koza miala objawy jak pisala wczoraj ostatni raz :rofl2:

Niedziela to fajny dzien :tak::tak: ja tez sie urodzilam w niedziele - niby sie mowi ze takei osoby sa leniwe, ale to bzdura :-p:-p:-p

reklama
No i nasza Koza...hihihihi i pieknie!!:-) dojdzie do siebiei pojdzie na obrone z Hania na rekach hihi jaaaaaaaaaaak faaaaaaaaaaaaajnie!!!!!!!:-):-):-)

Do góry