reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nio a teraz czas nadrobić to co dzisiaj naskrobałyście a jest tego od groma :tak:
Co do terminu to chyba wolałabym ten z ostatniego usg bo jest na 9 marca a z OM dopiero na 18 marca :tak: ale chyba moge pomarzyć.

Agniesiak85 clotrimazol wydaje mi sie że można bez obaw :tak: ja go stosowałam bardzo często, maść ze sterydami tez stosowałam oczywiście nie w 1 trymestrze ale potem, gin chyba wie co robi, mnie zalecił stosować w małych ilościach i przez krótki okres czasu. Ale myśle że decyzja należy do Ciebie, jesli masz się bardzo bać to może faktycznie lepiej poczekać do rozwiązania :tak:

Co do facetów i alkoholu to mój prawie wogóle nie pije, czasmi piwko ale to tylko jak gdzieś idziemy w lato pod parasolki. Wódki nie pije, a jak idziemy gdzieś na imprezke to woli za kierowce robić :tak:

mag007 słyszałam że w niektórych szpitalach staraja się obrócić dzidzie przed porodem ale zazwyczaj chyba robią cesarke tak dla bezpieczeństwa matki i dziecka, a juz szczególnie jak dzidzia jest poprzecznie

Agama gratulacje z okazji magisterki :tak:

koza71 no w końcu się pojawiłaś :tak: bo już były podejrzenia że jesteś na porodówce

reklama
kingusia ja tez czasami tzn teraz coraz częściej czuje jakby ulatujące bąbelki w dole macicy. Oczywiście później schiza i czekam...POLECI WODA CZY NIE?:-D ale uczucie śmieszne..jakby mały mnie tam paluszkami gmerał hihi

ale sie drzemnełam. Ale bola mnie stawy w dłoniach i kolanka i stopy...no i jakos mi sie troszke tzn moje dłonie spuchły. Ale badanka mam dobre.

No tak dziwnie... jakby te Nasze dzieciaczki nurkowały :-D:-D:-D:-D
a szczególnie się zastanawiam , bo mi wszystko puchnie.. dosłownie
pipke mam też spuchniętą , a szczególnie tą opuchliznę odczuwam jak siusiam...
i się boję, że zaraz mi dzidka wyleci :-D:-D:-D:-D

dorotka najlepszości! :-) I musze Ci powiedzieć, że głupoty gadasz z tym wiekiem. 27 lat toz to młódka. Ja tam czekam na 35 bo to podobno najlepszy wiek dla kobiety :-D

mag007 jaka tam porodówka- jeszcze nie czas ;-)

młoda mamusia1
bardzo prosze o potwierdzenie, że po porodzie wariuje sie na punkcie dziecka. Licze że instynkty sie odezwa :sorry:

Kochane dzięki za kciuki:-):-) Obroniłam się w ekspresowym tempie i odrazu po obronie podali mi wynik, żebym nie musiała czekać hehe:tak: Także magazynier obroniony na 5:-p:-p:cool:

Później was nadrobię, ciekawe czy kolejna się rozpakowała:-p

Właśnie ostatnio się zastanawiałam, jak wygląda "pieluchowanie" np a afryce... :)

Jeśli chodzi o teorie nt. pieluch, czy odpieluchowywania, to też wiele czytałam. My będziemy się starać trwać przy wielorazówkach, przy czym nie mówię nie jednorazówkom.
Na razie, póki co, jestem bykiem teoretykiem, a wszystko wyjdzie w praniu, albo pranie bokiem:-D

fiołkowa- no za mną też chodziła pomidorówka w zeszłym tygodniu, zjadłam 4 miseczki:zawstydzona/y: mniam

...a ja mam dzisiaj urodziny i ....czuję się staro:-(,no to już 27 mi stuknęło:szok:
Sto Lat Sto Lat niech Zyje Zyje nam!!!!! dużo zdrowka i lekkiego poodu

Kochane dzięki za kciuki:-):-) Obroniłam się w ekspresowym tempie i odrazu po obronie podali mi wynik, żebym nie musiała czekać hehe:tak: Także magazynier obroniony na 5:-p:-p:cool:

Później was nadrobię, ciekawe czy kolejna się rozpakowała:-p
oooooooooooooooooooooo Gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:tak:

fiołkowa- no za mną też chodziła pomidorówka w zeszłym tygodniu, zjadłam 4 miseczki:zawstydzona/y: mniam

...a ja mam dzisiaj urodziny i ....czuję się staro:-(,no to już 27 mi stuknęło:szok:

Wszystkiego Najlepszego rówieśniczko ;-):-D:-D:-D

Biedna Iza z tymi skurczami :-(

A z tym drżeniem to nie wiem, czasem mam tak jakby dziecko się otrzepało (tak jak pies się otrzepuje z wody ;-)).

może tak zrzuca te włoski co pokrywają jego całe ciało?:eek::eek::eek:

mirosia GRATULACJE!!!

reklama
Do góry