reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kamika moim zdaniem na razie nie panikuj czekaj na dalszy rozwoj sytuacji jak skurcze na stana regularne bierz torbę i leć!!!!wsluchaj sie w siebie.Moze wejdz do wanny odprez sie zobaczysz czy przejdzie.

reklama
O kurdę, Kamikaa:) Może to cos co piłas pomogło no i masaż szyjki:tak: ja bym brała torbę i sru do szpitala:)
No ciekawe jak tam Iza..:-) Czuję, że ja zostawią i się rozpakuje nam:tak:
Uciekam na serial a potem mgr..:confused2: Wpadnę wieczorkiem albo w międzyczasie pisania mgr. :tak:

moniSkaBe super, że w końcu łóżeczko dotarło w całości...może i przelew będzie dziś:tak::tak:;-);-);-)
Iza trzymam kciuki:tak::tak::tak: i czekam na wieści:tak::tak:

jeeeej dziewczyny..
przyszlo lozeczko od innego sprzedawcy.
i co ?
nie zgadniecie !!!!!!

nie jest uszkodzone... booooooze w koncu
Rany, myślałam, że napiszesz, że znów rozwalone:-p
A u nas sytuacja podobna: na razie w miejscu łóżeczka stoi biurko.
Ja się tylko zastanawiam, gdzie ja potem będę sprawdziany poprawiać:-p

wiecie...odkurzyłam
pogoda dzis zaje*ista...otworzyłam okno i normalnie wiosnę czuć
To prawda, jest pięknie:-) Tyle tylko, że wszędzie robią się ogromne kałuże, bo przecież nawet chodniki nie są równe. Ale zanim ten śnieg się cały roztopi i zniknie, to jeszcze pewnie długo potrwa...

Robimy zakłady, czy Iza wróci do domu w dwupaku?;-):-D

Hello!!

U mnie wszystko spoko, pogoda super, słonko świeci i aż mi nauka wkońcu jakoś idzie;-) Nie wiem co u was od rana, ale teraz robię sobie przerwę na obiadek, to was nadrobię.

Rybka śliczny ten twój Mateuszek:tak::tak::tak: blondasek;-)

reklama
Do góry