reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jak zobaczy posciel itp to go przekonam, ze fajnie bedzie tak patrzec i oczekiwac na maluszka itp :-D ulegnie...

tylko u nas jest jeden minus.
lozeczko bedzie stalo u nas w pokoju. Teraz na jego miejscu stoi biurko, no i wiadomo cos zawsze mozna na nim postawic, a jak wywalimy biurko to wszystko bedzie lezalo chyba w lozeczku a szklanki bedziemy stawiac na podlodze albo parapecie :-D

musimy kupic nieduzy stoliczek. Ale szkoda mi na allegro placic drugie tyle za przesylke. :-D

my odkąd skończyliśmy pokoik małego to tam spędzamy czas...komputer stoi na komodzie...a jak rozłożymy wersalkę to między wersalką a łóżeczkiem dziecka jest może jakieś 20cm :-D ...a większosć rzeczy ląduje w łóżeczku hehe ...J ma manię wrzucania tam skarpet hehehe a ja wrzucam, spinki żelazko, i inne pierdoły :-D

a szklanki trzymamy na taborecie przy wersalce :-D

ale cos musimy tez wymyśleć bo zagraciliśmy trochę ten pokoik...stoi tam i odkurzacz i deska do prasowania bo nigdzie nie mamy miejsca tego trzymać....w dużym pokoju natomiast stoi wózek (rozłożony). Mieszkamy w bloku i u nas mieszkania są okratowane (aby wejść do mieszkania trzeba otworzyć wspólną dla piętra kratę), w oknach zresztą też mam kraty... J boi się wystawiać wózek za drzwi mieszkania, mimo tych krat ...no ale to w koń PRAGA! :-D

reklama
No tak tez slyszalam ale rózne są opinie.. ja mam cc więc chyba w kazdym szpitalu bolalo by jednakowo.Dam radę jakoś w tcyh Tychach mam nadzieję;-)

Agniesiak ja mam faze na serki homo:eek:takie danio najlepiej waniliowe i na kubusie tez mam fazę.

No tak tez slyszalam ale rózne są opinie.. ja mam cc więc chyba w kazdym szpitalu bolalo by jednakowo.Dam radę jakoś w tcyh Tychach mam nadziej

Agniesiak ja mam faze na serki homo:eek:takie danio najlepiej waniliowe i na kubusie tez mam fazę.

Pewnie ze dasz, ja na Łubinowa trafilam przypadkowo, okazalo sie ze moj gin, do ktroego chodizlam wczesniej przed ciaza, pracuje od niedawna na Łubinowej no i tak sie wkrecilam :)

Tak mam położną. Właściwie powiem ci że każda tam jest dobra jak jej zapłacisz:-D

Ja mam też wskazanie do ZZO bo tam właściwie inaczej nie dają.
Szczerze ci powiem ze odradzam obecność lekarza bo on ci nie pomoże tak jak położna a i z 5 razy tyle weźmie. No ale wybór należy do ciebie.

a jakie to są te wskazania do ZZO ? :eek: ja myślałam że nic takiego nie musi być.

moniSkaBe - dobrze, że już masz łóżeczko, moje aż tak bardzo nie śmierdziało, tylko trochę czuć było nowym mebelkiem

Iza - czekam na wieści:-D

ja właśnie przemeblowuje pokój, bo mało miejsca:-D
i też otworzyłam okno, bo pogoda po prostu super:tak:
w ogóle zabrałam się za wielkie sprzątanie i nie wiem czy do wieczora wyrobię:-D:-D

:szok::szok::szok: Wlasnie zobaczylam na pulpicie, ze suwaczek mi przeskoczyl w ostatnie okienko :szok::szok::szok:
Normalnie nie wierze :-p

Myslalam ze pospie a tu cos sie dzieje :/ lapia mniejakies sciski brzuch boli i twardy jakos mala malo aktywana nie wiem co to ale cos mi sie tam dzieje czuje to jesli nie ustopi a sie nasili lecimy do szpitala myslicie zeby brac tobre.

reklama
Myslalam ze pospie a tu cos sie dzieje :/ lapia mniejakies sciski brzuch boli i twardy jakos mala malo aktywana nie wiem co to ale cos mi sie tam dzieje czuje to jesli nie ustopi a sie nasili lecimy do szpitala myslicie zeby brac tobre.

Jeśli ściska i puszcza to skurcze :) Patrz czy są regularne :) a torbę bym wzięła!!

Do góry