hej od kilku dni mam okropne bóle kości miednicy ale takie ze jest mi ciezko chodzic a wczoraj jak wróciłam z zakupów dla małego to wieczorem nie byłam w stanie wstac z łóżka od bioder w dół mnie wszystko bolało jeszcze w nocy złapał mnie taki skurcz łydki ze masakra a tak było pieknie do tej pory ale widze ze zaczynają sie prawdziwe dolegliwosci:---(
reklama
Ja również witam weekendowo
Wczoraj byłam u gina i powiedział, że wszystko zamknięte jest i szyjka ma jeszcze ok 3cm. Także na poród wcześniejszy się nie zanosi. Serduszko dzidziusia słyszałam i chyba jest wszystko ok:-)
Z jednej strony dobrze, że się trzymam, bo przed 19 się nie mogę rozsypać, ale przenosić jakoś bardzo też bym nie chciała.... Wymagania to ja mam!
Mirosia - tak, a propos może będziemy broniły się w tym samym dniu Przynajmniej raźniej będzie!
Dzisiaj też z rana pojechałam z mężusiem do sklepu i kupiłam sobie torbę na kółkach do szpitala i na wyjazdy oczywiście. Zastanawiam się, czy nie będzie za duża i mnie tam nie wyśmieją w szpitalu. Ale w sumie tych rzeczy do zabrania to trochę jest - i tak musiałam sobie kupić, bo mi się stara rozleciała....
Po sklepiku przemeblowaliśmy sypialnie i ustawiliśmy w końcu łóżeczko dla dzidzi. To znaczy mężuś przemeblowywał, a ja stałam i drygowałam
Teraz o obiadku trzeba pomyśleć...
Miłego dzionka życzę
Wczoraj byłam u gina i powiedział, że wszystko zamknięte jest i szyjka ma jeszcze ok 3cm. Także na poród wcześniejszy się nie zanosi. Serduszko dzidziusia słyszałam i chyba jest wszystko ok:-)
Z jednej strony dobrze, że się trzymam, bo przed 19 się nie mogę rozsypać, ale przenosić jakoś bardzo też bym nie chciała.... Wymagania to ja mam!
Mirosia - tak, a propos może będziemy broniły się w tym samym dniu Przynajmniej raźniej będzie!
Dzisiaj też z rana pojechałam z mężusiem do sklepu i kupiłam sobie torbę na kółkach do szpitala i na wyjazdy oczywiście. Zastanawiam się, czy nie będzie za duża i mnie tam nie wyśmieją w szpitalu. Ale w sumie tych rzeczy do zabrania to trochę jest - i tak musiałam sobie kupić, bo mi się stara rozleciała....
Po sklepiku przemeblowaliśmy sypialnie i ustawiliśmy w końcu łóżeczko dla dzidzi. To znaczy mężuś przemeblowywał, a ja stałam i drygowałam
Teraz o obiadku trzeba pomyśleć...
Miłego dzionka życzę
mysz1978
Fanka BB :)
to ja sie witam poznownie
Ale zrobiolam zakupy... Bogu dziek iza ta torbe na kolkach bo zesr...bym sie jakbym to miala wszystk odzwiga. Niby nic - wedlina, mieso ,pieczywo, owoce, warzywa a rob isie tego tyle ze ja dziekuje... I jeszcze Jasiek za reke wiec tez nieco zdyszana dotarlam do domu.
Odebralam wyniki na posiew - paciorkowca nie ma jest grzyb W poniedzialek do lekarza po L-4 no i recepte zeby to swinstwo wyleczyc.
Ogolnei pomimo zmeczenia to ja na przyklad czuej sie dobrze Jasne ze jak szlam z tych zakupow (zeszly nam 2 godziny ) to czulam jak Maly uciska w dole brzucha, no ale tak juz przeciez musi byc. Wazne ze nie jest zle, bo jak tak Was czytam to nic tylko wspolczuc... Maly spac mi daje, a to bardzo wazne
Ubranka do szpitala ktore lezaly an fotelu tydzien i czekaly na wyprasowanie schowalam do worka... Pewnie wyprasuej je w ostatniej chwili...
Ale zrobiolam zakupy... Bogu dziek iza ta torbe na kolkach bo zesr...bym sie jakbym to miala wszystk odzwiga. Niby nic - wedlina, mieso ,pieczywo, owoce, warzywa a rob isie tego tyle ze ja dziekuje... I jeszcze Jasiek za reke wiec tez nieco zdyszana dotarlam do domu.
Odebralam wyniki na posiew - paciorkowca nie ma jest grzyb W poniedzialek do lekarza po L-4 no i recepte zeby to swinstwo wyleczyc.
Ogolnei pomimo zmeczenia to ja na przyklad czuej sie dobrze Jasne ze jak szlam z tych zakupow (zeszly nam 2 godziny ) to czulam jak Maly uciska w dole brzucha, no ale tak juz przeciez musi byc. Wazne ze nie jest zle, bo jak tak Was czytam to nic tylko wspolczuc... Maly spac mi daje, a to bardzo wazne
Ubranka do szpitala ktore lezaly an fotelu tydzien i czekaly na wyprasowanie schowalam do worka... Pewnie wyprasuej je w ostatniej chwili...
AniaSkrzat1
Pączusie bardzo dobreale nie potrzebnie przy ostatniej partii zwiekszyłam gaz bo na wieszchu się przypiekły a w środku były surowe ( i poszły do kosza) ale to co były dobre to już znikły z talerza ( kurcze wieczorem muszę jeszcze dla męża usmazyć)teraz zjadłam jeszcze 10pierogów z miesem i jeszcze bym coś zjadła,chyba się wezmę za te naleśniki...więc na koniec dnia to chyba się okocę
wypiłam herbatę i już jednak nic nie ruszę...idę poleżeć,a raczej idę dotoczyć się do łóżka...
wypiłam herbatę i już jednak nic nie ruszę...idę poleżeć,a raczej idę dotoczyć się do łóżka...
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Wrocilam ze spacerku....tak sie nameczylam ze teraz mam skurcze.... jeden potem za 9 nastepny teraz 4 minuty... licze dalej....kregoslup boli jak cholera!!!!!!!!!!!!1 boje sie
Witam się popołudniowo:-)
Domek wysprzątany- nawet podłogi wymyłam Goście już sobie poszli,ale ale... bratowa przyniosła mi całą reklamówkę ciuszków po swojej rocznej córeczce- są prześliczne, dobrych firm, zadbane i świeżo wyprane- chociaż pewnie je jeszcze raz wypiorę, bo jak sama sobie zrobię to wiem, że mam dobrze. Strasznie się cieszę, są prześliczne
Ja poczekam na pączusie do czwartku- coraz bardziej się boję moich dodatkowych kg
Z tym posiewem pochwy to są jaja, ale moja gin jest zapobiegliwa i dała mi 3-tyg temu globulki przeciwgrzybiczne, a posiew robimy w poniedziałek- to może mi nic nie wyjdzie
Poza tym to ja też już opadam z sił, teraz należny odpoczynek, a potem może wybiorę się z wizytą do mojej mamy- bo męża dziś nie ma w domku i mi trochę smutno:-(
Domek wysprzątany- nawet podłogi wymyłam Goście już sobie poszli,ale ale... bratowa przyniosła mi całą reklamówkę ciuszków po swojej rocznej córeczce- są prześliczne, dobrych firm, zadbane i świeżo wyprane- chociaż pewnie je jeszcze raz wypiorę, bo jak sama sobie zrobię to wiem, że mam dobrze. Strasznie się cieszę, są prześliczne
Ja poczekam na pączusie do czwartku- coraz bardziej się boję moich dodatkowych kg
Z tym posiewem pochwy to są jaja, ale moja gin jest zapobiegliwa i dała mi 3-tyg temu globulki przeciwgrzybiczne, a posiew robimy w poniedziałek- to może mi nic nie wyjdzie
Poza tym to ja też już opadam z sił, teraz należny odpoczynek, a potem może wybiorę się z wizytą do mojej mamy- bo męża dziś nie ma w domku i mi trochę smutno:-(
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Co do bananów słyszałam, mleka mu nie podaję, sama nie wiem co on może jeść, za bardzo nie ma apetytu, ale to już się ciągnie pięć dni Idę zaraz zrobię kisielek. A dostaliśmy syrop na biegunkę, lakcid i taką wodę do pica aby się nie odwodnił, której za chiny nie chce wypić.kiedyś odstałam fajne proszki na jelitówkę i też dla dzieci ale kurcze jakieś niemieckie... a co do jedzenia w tym czasie to wiem, że jeszcze można banany jeść i one dużo potasu mają to choć trochę można uzupełnić... może banana zje... a i mleka lepiej nie podawać, ale to chyba wiesz
Wrocilam ze spacerku....tak sie nameczylam ze teraz mam skurcze.... jeden potem za 9 nastepny teraz 4 minuty... licze dalej....kregoslup boli jak cholera!!!!!!!!!!!!1 boje sie
Kochana oszczędzaj się bardziej!! Ja w taką pogodę wolę za daleko nie wychodzić Oczywiście pisz jak u Ciebie.
ionka
a ja poprasowałam poscielkę dla małej i powiem Wam szczerze, że nabluzgałam jak mało kiedy
3 komplety, teoretycznie takie same, ale każdy ma inny wymiar a do tego tak krzywo poszyte, że się złożyć prosto nie da
niby każdy 100% bawełna, ale w dotyku czuć różnicę w materiale
wiem, że nie były drogie (z allegro) no ale kurde!!!! za taką jakość to szkoda nawet i tyle
a teraz siedzę i jem chipsy, dopiero zgaga mnie czeka
3 komplety, teoretycznie takie same, ale każdy ma inny wymiar a do tego tak krzywo poszyte, że się złożyć prosto nie da
niby każdy 100% bawełna, ale w dotyku czuć różnicę w materiale
wiem, że nie były drogie (z allegro) no ale kurde!!!! za taką jakość to szkoda nawet i tyle
a teraz siedzę i jem chipsy, dopiero zgaga mnie czeka
Myszencja82
Trzymaj się i jeszcze nie myśl nawet o rozpakowywaniu Ty nie powinnaś tyle chodzić, po tych swoich przebojach. Hmmm... a tak mi przyszlo do głowy, że Ty kiedys pisałaś, że w domku mieszkacie. Jak tam jest ogrodzone, to może byś mogła jakies krzesło wziąć i na zewnątrz usiąść, a Sebuś niech trochę polata - i tak będziesz go przecież widzieć.
reklama
Wszystkie jecza toja tez wszystko mnie nadal boli spac po nocach nie moge :/ chodzic ciezko :/ byla taka piekna pogoda slonce swiecilo az grzech bylo siedziec w domu to polazlam na spacer nie dosc ze cala mokra tak mi goraca i tak sie poce bo nie moge sie normalnie ruszac tylko dreptam jak kaczka :/ to juz wracac pieszo nie dalam rady i musialam autobusem .Moja tesciowa jest w Polandi i spotkala moja matke (niestety od czerwca z nia nie gadam ) i powiedziala jej ze bedzie babcia ....hmmmm obojetnie czasem tak musi byc .Szkoda ze nie moze byc normalnie bo chcialabym sie zapytac jaki ona miala porod (ze mna ) i w ktorym tg sie urodzilam ale niestety nie da rady :/Popijam soczek i oczy mi sie zamykaja taka spiaca jestem Jutro 36 zaczniemy jupiiiiiiiiii