reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Nie narzekaj, bo my nie dostaliśmy nic od rodzicówW tym tygodniu kupie troche rzeczy do porodu i dla dzidzi najwazniejsze, mama dala nam 200 zł. Z tekstem "zebyscie potem nie mowili, ze nic dla dziecka nie kupilam"..
stwierdzilam, ze nie skomentuje tego.. bo jedyne co kupila dla dziecka, to kilka ciuszkow w ciucholandzie, i taki komplecik kilkuczesciowy. a.. no i kocyk za 20 zł i spiworek. No i dala nam bony do Rossmana za 200 zł., ktore wygral moj tata.
I teraz sie szczyci, ze ile to ona nie kupila dla tego dziecka. ehh.. szkoda komentarza.
blueberry77
Ja bym chyba zadzwoniła do szpitala (ale nie na IP, tylko na oddział położniczy) i zapytała.dziewczyny mam cisnienie 150 na 100 co robic jechac do szpitala??
moniSkaBe
Fanka BB :)
Nie narzekaj, bo my nie dostaliśmy nic od rodziców
z pierwszym dzieckiem tez nie ?
my od rodziców ze strony R tez nic nie dostalismy ani kawalka skarpetki.Moi rodzice tez nam nic nie dali dla dziecka,ale my u nich mieszkamy wiec ja tego nie wymagam.Wstyd by mi bylo cos jeszcze od nich brac.
Wlasniw dzwonila tesciowa imowi mi ze zmarl moj wujek ,brat mojej mamy ,nie widzialam go kupe lat ale wojek .Jego zona umarla kupe lat temu i nie mieli dzieci :/Wujek mieszkal sam mial swoje mieszkanie 3 pokojowe .umarl i nikt nic nie wiedzial 2 tg tak lezal az sasiedzi poczuli smrod :/prokuratura odszukala moja matke i ciotke bo to rodzenstwo (wiecej nikogoie ma ) wszyscy inni poumierali i trzeba bylo zajac sie pogrzebem .Spalili wujka tam gdzie miszkal w ZARACH a pochowali u nas w Jeleniej Gorze kolo brata .Teraz 22 .02 bedzie sprawa w sadzie o spadek ,wujek zostawil mieszkanie warte 115 tysiecy i bedzie na te dwie (matka i ciotka ) do podzialu .Juz nawet maja kupca tylko sad musi wydac wniosek i potwierdzic .I zas takie ludzie podli ludzie jak moja ciotka maja szczescie :/
blueberry77
O ile dobrze pamiętam, to tata mi dał kasę na rożek i śpiworek, a teściowa coś czasem kupuje dla synka właśnie w ciucholandzie czy markecie jakimś, albo jakieś niedrogie zabawki mu kupuje jak idą razem na spacer. Ale żeby jakąś większa kasę dali, to . Nie mam pretensji, bo oboje na rencie są .z pierwszym dzieckiem tez nie ?
moniSkaBe
Fanka BB :)
my od rodziców ze strony R tez nic nie dostalismy ani kawalka skarpetki.Moi rodzice tez nam nic nie dali dla dziecka,ale my u nich mieszkamy wiec ja tego nie wymagam.Wstyd by mi bylo cos jeszcze od nich brac.
aa.. od tesciow tez nic.
my tez mieszkamy u rodzicow moich, ale dokladamy sie do wszystkiego, a jesli chodzi o jedzenie to sami gotujemy.
ja nie chcialam, zeby nam dawala pieniadze, tym bardziej teraz. No.. to nawet nie chodzi o pieniadze i kto co kupil...
tylko taki tekst.
Jak bylam mala i glodna to suka mi talerza zupy zalowala i zawsze jak siadali do obiadu to mnie za drzwi wyganiala :/ moja stara pila i nie interesowal sie mna nikt .Teraz zas beda rzadzic .Mielismy dom na wsi ,ja wyjechlam do niemiec i ktoregos razu ni z tad ni z owad dowiaduje sie ze dom sprzedany :/ ciotka ,wujek i 2 kuzynki dostali mieszkanie w miescie po babce ktora zmarla ,moja stara poszla mieszkac do swojego gacha z ktorym juz byla 15 lat ktory jak sie pozniej okazalo wszystkie pieniadze za dom przegral w karty :/ ja nie zobaczylam nawet grosza :/Ciotka na swoje corki przynajmniej podzielila i wyremontowali chate a ta moja durna matka idiocie dala i wszystko przegral .umarl 2 lata temu na zawal serca i wtedy wszystko na jaw wyszlo ile dlogow narobil i wogule .niech mu ziemia lekka bedzie ale co zdrowia ludziom napsul to wiem tylko ja .
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- kochana to chojni (niewiem jakie h ) ze ho ho moi nie dali moim dzieciom nic ani na roczek nic nie wysłali ani na chrzciny no jedynie kombinezon przed swietami mama wyslala ale to bylo rok temu jak sie urodzil... i na dodatek nie chca nas widziec...ostatnio dzwonilam do mojej mamy i sie jej pytam czy jakbym urodzila wczesniej i juz na swieta dzidzia by miala kolo 3-4 tygodni to czy bysmy mogli przyjechac na wilkanoc!! i wiecie co NIE!!!! nie chca zobaczyc drugiego wnuka:-szok: a tescie to jak kupowałam wozek dla sebusia to tesciowa zaplacila kosztowal 420 zl ( na allegro kupowałam) i czasem kupili jakies pampersy jakas zabawke jakies body ostatnio tesciowa kupiła kapcie. A teraz dla drugiego to nic... zreszta i przy 1 fochy i przy 2 fochy ze zaszlam w ciaze to co sie dziwic i tak duzo kupili...zreszta jak napisala ktoras z dziewczyn. mieszkamy u tesciow.jestem :-)
a ja wlasnie poslalam chlopakow, znaczy Karola i jego brata, do babci z moimi gratami od paznokci. Poki co robic nie zamierzam, przez jakis czas.
Mysle tylko co zrobic z biurkiem.
Ale do czasu zlozenia lozeczka niech stoi, potem sie je da babci do spalenia, a jak wroce do paznokci to kupie jakis stolik skladany. O.
a teraz lece sie zbierac, bo na male zakupy jedziemy, a potem do dzieciakow Karola. Niestety bede musiala moja tesciowa ogladac
za nia jakos nie tesknie.
W tym tygodniu kupie troche rzeczy do porodu i dla dzidzi najwazniejsze, mama dala nam 200 zł. Z tekstem "zebyscie potem nie mowili, ze nic dla dziecka nie kupilam"..
stwierdzilam, ze nie skomentuje tego.. bo jedyne co kupila dla dziecka, to kilka ciuszkow w ciucholandzie, i taki komplecik kilkuczesciowy. a.. no i kocyk za 20 zł i spiworek. No i dala nam bony do Rossmana za 200 zł., ktore wygral moj tata.
I teraz sie szczyci, ze ile to ona nie kupila dla tego dziecka. ehh.. szkoda komentarza.
- mycha jedź , albo chociaz zadzwon na IP do jakiegos lekarza i daj koniecznie znac co i jakdziewczyny mam cisnienie 150 na 100 co robic jechac do szpitala??
- Mojego K firma tez jezdzi na slask palic a moze nawet moj K chowal Twojego wujka. No to trafil sie spadek ......glupi ma zawsze szczescie...nie mam na mysli Ciebie oczywiscieWlasniw dzwonila tesciowa imowi mi ze zmarl moj wujek ,brat mojej mamy ,nie widzialam go kupe lat ale wojek .Jego zona umarla kupe lat temu i nie mieli dzieci :/Wujek mieszkal sam mial swoje mieszkanie 3 pokojowe .umarl i nikt nic nie wiedzial 2 tg tak lezal az sasiedzi poczuli smrod :/prokuratura odszukala moja matke i ciotke bo to rodzenstwo (wiecej nikogoie ma ) wszyscy inni poumierali i trzeba bylo zajac sie pogrzebem .Spalili wujka tam gdzie miszkal w ZARACH a pochowali u nas w Jeleniej Gorze kolo brata .Teraz 22 .02 bedzie sprawa w sadzie o spadek ,wujek zostawil mieszkanie warte 115 tysiecy i bedzie na te dwie (matka i ciotka ) do podzialu .Juz nawet maja kupca tylko sad musi wydac wniosek i potwierdzic .I zas takie ludzie podli ludzie jak moja ciotka maja szczescie :/