reklama
Dziękuję za gratulację. Będę starała się pisać jak najczęściaj. Póki co maleństw nie mam także czas jakoś znajdę. Ale cholera, ból niesamowity... ; ((
a jak długo będą musiały być w szpitalu?? I w którym tygodniu rodziłaś?
Moni27
Monika
Mycha1 gratuluje i trzymam kciuki napewno tym razem będzie wszystko dobrze
mloda_mamusia1 bądź dzielna dasz rade, jakoś wytrzymasz w tym szpitalu, w końcu to dla twojego i dzidziowego dobra ;-)
ionka o kurcze :-( trzymam kciuki za maluszka, napewno wszystko będzie dobrze
gosia_ gratulacje śliczne dziewczynki. Wszystkiego dobrego Wam życze
mloda_mamusia1 bądź dzielna dasz rade, jakoś wytrzymasz w tym szpitalu, w końcu to dla twojego i dzidziowego dobra ;-)
ionka o kurcze :-( trzymam kciuki za maluszka, napewno wszystko będzie dobrze
gosia_ gratulacje śliczne dziewczynki. Wszystkiego dobrego Wam życze
Y
yra245
Gość
a jak długo będą musiały być w szpitalu?? I w którym tygodniu rodziłaś?
właśnie to samo chciałam się pytać, kiedy może wyjdziesz do domku? i w którym tygodniu rodziłaś? itp. pisz nam wszystko ze szczegółami :-):-):-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
31.01.2010 r.
Majka - 21:45, 2200g, 10 pkt, 47 cm
Zobacz załącznik 202314
Lenka - 21:46, 1990g, 9 pkt, 46 cm
Zobacz załącznik 202315
Miałam cc, ze względu na wysokie tętno Lenki. Oczywiście pod całkowitą narkozą. A póki co boli jak cholera... Obie leżą już w łóżeczkach, bo na początku Lenka byłą w inkubatorze, ale tylko jedną dobę.
Dziękuję za gratulację. Będę starała się pisać jak najczęściaj. Póki co maleństw nie mam także czas jakoś znajdę. Ale cholera, ból niesamowity... ; ((
Gosiu Wielkie Gratulacje!! Wracaj szybko do zdrowia, pozwoliłam se dodać Twoje śliczne córeczki na naszą listę, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko.
reklama