reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Mysz dowod byl pod klawiatura?
Gosia ale szok. Przesliczne Niunie :-) gratuluje mamusiu :-)
Gosia ale szok. Przesliczne Niunie :-) gratuluje mamusiu :-)
Nie było mie cały dzień bo mialam wizyte kontrolna a tu taka wiadomość Potem nadrobie co naskrobałyście bo teraz należą się
wielkie graltulacje dla Gosi !!!!!!!!!!
Tylko wszystkie pieszecie ze śliczne maleństwa a ja nie moge znaleść ich fotek w tym tłumie postów moge dostać cynka gdzie znaleść fotki;-)
I tak sobie myśle że poproszę o zaproszenie do grupy zamknietej - Carolin ładnie się uśmiecham:-) bo juz nic nie wiadomo kiedy którą z nas dopadnie
A po wizycie spoko, szyjka długa , zamknieta ale miękka- czyli bez zmian Waga 12+, i wyniki spoko. Dostalam skierowanie na znowu na mocz krew i HBS a przy kolejnej wizycie dostanie skierowanie na wymaz z szyjki. Mam liczyc ruchy 3x po posiłku- tylko moja mała sie nie rusza po jedzeniu tylko o swoich porach no ale coż wazne by byla aktywna
A i teraz wizyty co 3 tygodnie mam
wielkie graltulacje dla Gosi !!!!!!!!!!
Tylko wszystkie pieszecie ze śliczne maleństwa a ja nie moge znaleść ich fotek w tym tłumie postów moge dostać cynka gdzie znaleść fotki;-)
I tak sobie myśle że poproszę o zaproszenie do grupy zamknietej - Carolin ładnie się uśmiecham:-) bo juz nic nie wiadomo kiedy którą z nas dopadnie
A po wizycie spoko, szyjka długa , zamknieta ale miękka- czyli bez zmian Waga 12+, i wyniki spoko. Dostalam skierowanie na znowu na mocz krew i HBS a przy kolejnej wizycie dostanie skierowanie na wymaz z szyjki. Mam liczyc ruchy 3x po posiłku- tylko moja mała sie nie rusza po jedzeniu tylko o swoich porach no ale coż wazne by byla aktywna
A i teraz wizyty co 3 tygodnie mam
Kamilka dzięki:*
Boshe jakie słodkie maleństwa a zarazem duże Nie wiedzialam ze wcześniaki moga tak ładnie wygladac Niesamowite jak takie dwie istotki się pomieściły w brzusiu:-)
Jeszcze raz Gosiu gralutacje dla Ciebie i maleństw no pewnie dumnego Tatusia. Trzy kobitki w domu czyni go dumnym jak PAW :-)
Boshe jakie słodkie maleństwa a zarazem duże Nie wiedzialam ze wcześniaki moga tak ładnie wygladac Niesamowite jak takie dwie istotki się pomieściły w brzusiu:-)
Jeszcze raz Gosiu gralutacje dla Ciebie i maleństw no pewnie dumnego Tatusia. Trzy kobitki w domu czyni go dumnym jak PAW :-)
ja też podziwiam, że takie już duże te nasze dzieciaczki, nie umiem sobie mojej niuni takiej wyobrazić.... takiej pozgniatanej w brzuszku ale super. Czekam na opowieść z porodówki ;-) a ból to pewnie cholerny, jak jeszcze było to pod pełną narkozą to gorzej się dochodzi do siebie... :-(
reklama
Y
yra245
Gość
w głowie się nie mieści że takie szkraby małe są w nas :-):-)
a ja jutro mam wizytę ciekawe ile mały waży
a ja jutro mam wizytę ciekawe ile mały waży