ionka
Fanka BB :)
jupi, w końcu koniec piątku :-)
stwierdziłam, że nie będę przesadzać, te 2 malusie sukieneczki na 0-3 i tak pójdą NA coś, więc nawet sobie głowy nie zawracałam. to samo z kombinezonem ;-)
Kochana, współczuje Ci naprawdę :-(
jakby mój M. z takim tekstem do mnie wypalił, to ostro bym mu przygrzała- słownie ofkors
a jak ten Twój szuka piwa w lodówce i nie może go znaleźć, to niech spada do sklepu i se kupi, jak mu tak okropnie zależy takie moje zdanie
duże dziewuchy
nie straszcie mnie z Panem Cz. bo mi od 3 dni cos zaczyna wychodzic dziewnego i nie wiem, co to???
ja prałam tylko na prawej i prasowałam na prawej też :-) po co sobie roboty dowalać? przecie zjak sie prasuje, to para z żelazka przechodzi i tak na wylot przez te ubranka ;-)
ale ja może leniwa jestem, nie wiem
widzisz, takie są BABY co z tego, że w ciąży jesteś, ale jak to przyjemnie dla nich brzmi, że w ciągu kilku miesięcy przytyłaś 15 kilo
a one takie chude
nie przejmujcie się, dziewczyny
ja biorę 2 torby
wiekszą (jak na fitness) dla siebie i mniejszą dla dzidzi.
jakbym miała sie pakowac w jedną, to musiałabym wziąć moją walizę na kółkach, z która jeżdżę na wakacje ;-) muszę samych pieluch wziąć 2 opakowania!! (tak szpital kazał) nie wiem, po co tak dużo, przecież to z 70 pieluszek
a rzeczy na wyjście zostawię w domu spakowane w dzidziową torbę do wózka i mąż przywiezie
a wiecie, jakieś dziwne bóle dzis miałam nigdy takich wcześniej nie doświadczyłam i tak sobie sie zastanawiam: czy to nie skurczyki przypadkiem???
takie kłucie jakby
w sumie nie bardzo bolesne- na głośniejsze wciągnięcie powietrza ;-)
wzięłam no-spę i po 40 minutach przeszło
Ionka a czemu nie pierzesz wszytkiego np sukieneczek??
stwierdziłam, że nie będę przesadzać, te 2 malusie sukieneczki na 0-3 i tak pójdą NA coś, więc nawet sobie głowy nie zawracałam. to samo z kombinezonem ;-)
cześć ;-)
mój wrócił wczoraj z pracy przed 20sta, zjadł obiad i pytanie "gdzie jest piwo" ...obraził się że nie ma i położył się spać....a dzis rano tekst "Krowa masz jakieś drobne?"....przykro mi się zrobiło i tylko czekałam aż już sobie pojdzie do pracy....bo jak zwykle ch*j go to obchodzi że mi przykrość robi....zresztą od kilku dni jest jakoś dziwnie między nami....zero czułości z jego strony...nawet nie rozmawiamy....już nie mówiąc ze nie moge na niego liczyć bo i tak ważniejsi są koledzy :-(
Kochana, współczuje Ci naprawdę :-(
jakby mój M. z takim tekstem do mnie wypalił, to ostro bym mu przygrzała- słownie ofkors
a jak ten Twój szuka piwa w lodówce i nie może go znaleźć, to niech spada do sklepu i se kupi, jak mu tak okropnie zależy takie moje zdanie
Miałam przed chwilką usg i Majka waży pomiędzy 2200g-2700g, a Lenka 1900g-2400g. Urosły od zeszłego tygodnia. Cieszę się, że wszystko ok. I wody i przypływy. To sobie pewnie troszkę w trójpaku pobędę. Pomimo, iż z dnia na dzień coraz bardziej czuję, że brzuch jest nisko. I jeszcze te kłucia, jak szybko chodzę to boli, jak się schylam to boli. A no i śluz mi leci z pochwy, lekarz mówił, że to normalne 10-14 dni przed porodem, a ja już mam to 8 dni. Eh. Nie wiem co sobie myśleć. Jedni mówią, że to niedługo i ja też mam takie głupie przeczucie. ALE SKĄD JA MOGĘ WIEDZIEĆ?! Najgorsza jest niewiedza....:-(
duże dziewuchy
nie straszcie mnie z Panem Cz. bo mi od 3 dni cos zaczyna wychodzic dziewnego i nie wiem, co to???
Dziewczyny pierzecie/wyprałyście ciuszki na parwej czy na lewej stronie A potem ewentualnie jak parsujemy to z lewej strony co ??? Bo pamietam ze któraś pisała ze z obu ale to przesada ;-) A i obcinacie metki??? Bo mnie osobiście przy moich ciuchach drażnią a przy takich malutkich ciuszkach wystaja takie długieeee mety Qrcze niby zwykłe pranie a tyle pytań
ja prałam tylko na prawej i prasowałam na prawej też :-) po co sobie roboty dowalać? przecie zjak sie prasuje, to para z żelazka przechodzi i tak na wylot przez te ubranka ;-)
ale ja może leniwa jestem, nie wiem
a się denerwuje jak ktoś( znajome,koleżanki) do mnie dzwonią i pierwsze pytanie to ile przytyłam...zamiast się zapytać jak się czuje lub co z dzieckiem
widzisz, takie są BABY co z tego, że w ciąży jesteś, ale jak to przyjemnie dla nich brzmi, że w ciągu kilku miesięcy przytyłaś 15 kilo
a one takie chude
nie przejmujcie się, dziewczyny
dziewczyny jaka gabarytowo jest wasza torba do szpitala? bo ja sie zastnawiam czy brac taka duza turystyczna czy mniejsza?
ja biorę 2 torby
wiekszą (jak na fitness) dla siebie i mniejszą dla dzidzi.
jakbym miała sie pakowac w jedną, to musiałabym wziąć moją walizę na kółkach, z która jeżdżę na wakacje ;-) muszę samych pieluch wziąć 2 opakowania!! (tak szpital kazał) nie wiem, po co tak dużo, przecież to z 70 pieluszek
a rzeczy na wyjście zostawię w domu spakowane w dzidziową torbę do wózka i mąż przywiezie
a wiecie, jakieś dziwne bóle dzis miałam nigdy takich wcześniej nie doświadczyłam i tak sobie sie zastanawiam: czy to nie skurczyki przypadkiem???
takie kłucie jakby
w sumie nie bardzo bolesne- na głośniejsze wciągnięcie powietrza ;-)
wzięłam no-spę i po 40 minutach przeszło