madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
madzia84 podobno 2 tygodnie
acha,bo wiem ze na początku jest przezroczysty,a póżniej zabarwiony krwią.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzia84 podobno 2 tygodnie
młoda mamusia no niech się cofnie, oj cofnie cholerstwo
myszki ma któras z was tą stronkę do apteki online? nie umiem tego znaleść, a kiedyś ta stronka tu krążyła....
madzia84 to zależy, czy Ci się wody sączą, bo sam czop, to tylko zapora dla bakteri. Ważniejsze dla Maluszka sa wody
Nie sądze by to był czop.. Ale lepiej żeby potwierził to lekarz:-):-)Acha powiem o tym w pon na wizycie,zobaczy co sie tam w srodku dzieje
Nie sądze by to był czop.. Ale lepiej żeby potwierził to lekarz:-):-)
myszki ma któras z was tą stronkę do apteki online? nie umiem tego znaleść, a kiedyś ta stronka tu krążyła....
Czy która z Was moze mi napisac ile mozna chodzic bez pana Czopa,wiem ze chyba juz tu był taki temat
Jest taka możliwość, że czop nie wypadnie, u mnie nie wypadł, z kolei pierwszy strumień wód płodowych miałam podbarwiony krwią podobno dlatego, że wcześniej mi nie odszedł czop śluzowy.a propos czopa to sie zastanawialam czy jest mozliwosc ze w ogole czop nie wypadnie
Poprzednio mi odszedl jakies 3-4 dni (nie pamietam) przed porodem.
Spadam do pozniej - maly ma czkawke a Jasiek czeka na koalcje