mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Dobra dziewczynki ja mykam, odezwę się albo później, albo jutro. PApapappa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, zeby wszystko sie dobrze ulozylo :-)Witam! Znowu się odzywam! M przywiózł mi na weekend laptopa do szpitala, bo nie będziemy się w ogóle widzieć, to żeby mi się nie nudziło Pan Ordynator powiadomił mnie dzisiaj, że jeżeli do 11 lutego, czyli do skończonego wg niego 37tc, białko w moczu nie cofnie mi się to będziemy ciąć Jeżeli się cofnie, no to cesarka na termin ;-) Miejmy nadzieję, że się cofnie
Ojjj Madzia jak sie usmialam z tego Pana CzopaCzy która z Was moze mi napisac ile mozna chodzic bez pana Czopa,wiem ze chyba juz tu był taki temat
Nie lubie tego okreslenia "czop sluzowy", ale pan Czop brzmi smiesznie jak dla mniea czemu co ja takiego śmiesznego napisałam?
Nie lubie tego okreslenia "czop sluzowy", ale pan Czop brzmi smiesznie jak dla mnie