reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej :-)

Ja tam wcale za mdłościami nie tęsknię :-p

Mierzysz tempke? Jak nie to jutro zmierz i napisz ile miałaś. Tylko mierz rano, najlepiej koło 6tej. Przed wstaniem z łóżka.
A jaka ma być? Ja wczoraj sobie zmierzyłam żeby sprawdzić czy termometr dobrze działa i mi wyszło pod językiem 37,1. Ale to nie było rano.

reklama
Hej :-)

Ja tam wcale za mdłościami nie tęsknię :-p

A jaka ma być? Ja wczoraj sobie zmierzyłam żeby sprawdzić czy termometr dobrze działa i mi wyszło pod językiem 37,1. Ale to nie było rano.
Więc jutro, zanim wstaniesz z łóżka zmierz sobie "tam na dole";-) I jeżeli będzie blisko 37 lub przekroczy to bardzo dobrze:tak:

Ty moja kumpelo od testowania:-D Mdłości to dobry znak:tak: Znaczy, że z dzidzią wszytsko oki:tak: Eh.. ja jak na razie nie mam:-( i jak wczesniej napisalam, denerwuje się czy sobie moje oczy nie wymysliły tych dwóch kreseczek na tescie..
Buziaki Kochana, trzymajcie się:-)

Ojj, na pewno Twoje oczy sobie nie wymyśliły tych dwóch kreseczek :) Te mdłości trwają krótko i pojawiają się kilka razy dziennie. Już więcej nie wymiotowałam.. i mam nadzieje że wymioty nie wrócą tak szybko hehe bo to tak miłe nie jest hehe.

Agniesiak kochana jak sie dzisiaj czujesz?
Kochana czuję się bardzo dobrze:tak:Troszke cycuszki swędza:zawstydzona/y::-D
Wogóle się stresuję bo w poniedziałek mam pierwsza wizytę.. w ciązy i pierwsza w ogóle:szok: Wstyd się przyznawac ale nigdy nie byłam u gina:zawstydzona/y: I boję się najgorzej tego, że on powie, że żadnej Fasolki nie widzi:-(

Ojj, na pewno Twoje oczy sobie nie wymyśliły tych dwóch kreseczek :) Te mdłości trwają krótko i pojawiają się kilka razy dziennie. Już więcej nie wymiotowałam.. i mam nadzieje że wymioty nie wrócą tak szybko hehe bo to tak miłe nie jest hehe.
Dobrze, że juz przechodzą i że są krótkie to tak Cię nie wymęczą:tak: Teraz to chyba tylko lepiej powinno byc;-):-D Mnie dziś rano, zanim z łózka wstałam to pobolewał mnie brzuch:szok:

Kochana czuję się bardzo dobrze:tak:Troszke cycuszki swędza:zawstydzona/y::-D
Wogóle się stresuję bo w poniedziałek mam pierwsza wizytę.. w ciązy i pierwsza w ogóle:szok: Wstyd się przyznawac ale nigdy nie byłam u gina:zawstydzona/y: I boję się najgorzej tego, że on powie, że żadnej Fasolki nie widzi:-(

Dobrze, że juz przechodzą i że są krótkie to tak Cię nie wymęczą:tak: Teraz to chyba tylko lepiej powinno byc;-):-D Mnie dziś rano, zanim z łózka wstałam to pobolewał mnie brzuch:szok:

Kochana, do gina powinno się iść pierwszy raz jak sie ma 16 - 18 lat. Tak dla kontroli czy wszystko jest ok :) Ojj, ale nie bój się :) Nie bedzie tak źle :):):) A fasolinke napewno zobaczy :) Kochana, to mówisz że w poniedziałek obie wędrujemy do gina? hehe.

Witam marcówki :) dzisiaj zrobiłam test były dwie kreseczki :) miesiączkę mam mieć 6, więc do tego czadu poczekam i zrobię jeszcze jeden test :) Znam dokładną datę współżycia, z czego wynika, że termin porodu miałabym na 13 marca, a jak jest u was?
Jestem świeżą mamusią, mój synek Dawidek ma 9 miesięcy :) Cieszę się, ale zarazem i boję czy dam radę :) Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia

Witam marcówki :) dzisiaj zrobiłam test były dwie kreseczki :) miesiączkę mam mieć 6, więc do tego czadu poczekam i zrobię jeszcze jeden test :) Znam dokładną datę współżycia, z czego wynika, że termin porodu miałabym na 13 marca, a jak jest u was?
Jestem świeżą mamusią, mój synek Dawidek ma 9 miesięcy :) Cieszę się, ale zarazem i boję czy dam radę :) Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia

Gratuluję!!! :*

Mi teramin wychodzi na 2 marca :) Ale dokładny termin poda mi ginek jak do niego pójde :) a ide w poniedziałek :)

reklama
Agniesiak nic sie nie stresuj bedzie dobrze fasolka napewno jest :-)

kobitki a powiedzcie jak to jest u was z powiadomieniem rodzinki tzn najblizszych rodzicow tesciow rodzenstwo, powiedzialyscie od razu czy czekalyscie jakis czas z ta nowina? bo u nas wie narazie moja mamunia i siostra meza(moja najlepsza psiapsiolka) i zastanawiamy sie czy mowic juz reszcie czy poczekac troszke dla pewnosci ze wszystko z fasolka ok :confused:

Do góry