reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie
rybka super,że wszystko dobrze, bardzo się cieszę
jutro Was nadrobię
mam nadzieję,że u marcóweczek wszystko ok, skupiłam się na forum bliźniaczych mam bo jestem w trakcie zakupów, przyznam,że nie myślałam,że to takie wyzwanie, zakładając,że nie wiem jakiej wielkości się urodzą, choć myślę,że ponad dwa kg, teraz ważą 1680gk,1500kg.
spokojnej nocy pozdrawiam

reklama
ja szyjki nie mam w ogóle:no::no::no: ale ujście mam zamknięte

co do fenoterolu PATINKA ja biorę co 6 godzin 1 tabltkę od początku byłam też na isoptinie i od wtorku po kroplówkach z fenka mi isoptin odstawili:baffled: ale serduszko już spoko przy kropklówkach było kiepssko

a ty w kroplówkach też miałaś czy tylko tabletki???

Rybko ja miałam 2 kroplówki a pozniej tabletki. I tak juz do ktoregoś tygodnia hehe. Ustalimy do kiedy we wtorek na wizycie.:tak:

witam mamuśki

MY NADAL 2W1:tak::tak::tak::tak:

wczoraj nas wypuścili ze szpitala mamy grzecznie leżeć w domku
małemu się nadto spieszy ale udało się go puki co powstrzymać;-);-);-)

leżenie na klockach kroplówki zastrzyki i wizyta na porodówce wystraszyły Mateuszka i nadal siedzi u mnie w brzusiu a jest już z niego spory facet ma ponad 2kg:tak::tak::tak::tak:

z cukrami lepiej znacznie mi spadają mam insulinę już tylko do śniadania i na noc:tak::tak::tak:

pozdrawiamy

IZUŚ samych pięknych pełnych miłości dni dla waszej trójeczki póki co

Super, że znowu w dwupaku jesteś z nami!!!!:tak::tak::tak:

Rybko ja miałam 2 kroplówki a pozniej tabletki. I tak juz do ktoregoś tygodnia hehe. Ustalimy do kiedy we wtorek na wizycie.:tak:

ja po kroplówkach szły 8godzin miałam niezłą dylerkę jazda że hej a podobno jak mówiły położne nawet całkiem dobrze je znosiłam:tak::tak::tak: ale ja już 3 tygodnie tabletki brałam ja chyba do 36 tygodnia będę brała ale podejrzewam że od środy lub od poniedziałku już będę brała częściej

u mnie po fenku strasznie cukry fiksują po kroplówkach miałam rekord 174:szok::szok:

ale spoko:tak::tak::tak:

teraz już nic nie czuję ani ciśnienie mi nie spada ani tętno nie rośnie:tak::tak::tak:

damy rade Patinka:tak::tak::tak:

Zdaje mi się, że lekarz zalecił Ci leżenie...
Ja tam leże i nie ryzykuję, że przed czasem wylądujemy na porodówce.
Byle do 34 tygodnia...
- leże leże pranie nastawilam jedno dla dzidziolka na wszelki wypadek..

No to mi tez sie skrocila w przeciagu 4 tygodni do 23 mm skoro wczesniej mialam ok ...tylko niewiem ile bo nigdy mi nie mówiła

ja po kroplówkach szły 8godzin miałam niezłą dylerkę jazda że hej a podobno jak mówiły położne nawet całkiem dobrze je znosiłam:tak::tak::tak: ale ja już 3 tygodnie tabletki brałam ja chyba do 36 tygodnia będę brała ale podejrzewam że od środy lub od poniedziałku już będę brała częściej

u mnie po fenku strasznie cukry fiksują po kroplówkach miałam rekord 174:szok::szok:

ale spoko:tak::tak::tak:

teraz już nic nie czuję ani ciśnienie mi nie spada ani tętno nie rośnie:tak::tak::tak:

damy rade Patinka:tak::tak::tak:
Ja też miałam dilerke hehe jak alkoholiczka jakaś. Nawet kubka nie umielam trzymać. Ale teraz juz jest lepiej. Ja też myśle o 36 tygodniu ale zobaczymy jaką wizję ma mój doktorek.
Pewnie że damy rade!!!!!! Musimy !!!!! :-)

Hej dziewczyny.
Rybka super ze juz w domciu.

Izulqa jeszcze raz wszystkiego najlepszego,aby wasza milosc kwitla i codziennie byla wieksza.Niedlugo juz wasza rodzinka sie powiekszy.

A ja juz nic nie wiem.Od wczoraj mam tak silne bole ze szok.Nie sa regularne ale bardzo bolesne.Gdy wczoraj w nocy wracalam z pracy to normalnie juz ledwo czlapalam a mialam tylko 100 metrow do przejscia.Od razu nospa magnez i kompiel troszke przeszlo,ale dzis rano gdy pojechalam na zakupy to taki bol w dole brzucha mnie znow zlapal ze normalnie myslalam ze urodze na srodku marketu.Zakupy to moje dzieci prawie zrobily ja tylko mowilam co trzeba i czlapalam za nimi.Sa rozrabiaki,ale jakby co to bardzo pomocne i zaradne.Potem siaty wtargaly ze mna i jedno do drugiego ze musza mi teraz pomagac.Slodziaki.

Teraz gdy leze jest ok,ale gdy tylko wstane znow ten bol,a tu trzeba posprzatac a maz dopiero wieczorem wroci,a o obiadku juz nie wspomne,chyba parowki dzis im zaserwuje,A mialam pierogi zrobic.Kurcze ja nie chce jeszcze rodzic jeszcze nie jestem gotowa.A do szpitala boje sie jechac bo mnie zostawia i moja trojka to sie tu pogubi.Szkoda ze mama tak daleko.

reklama
dziołszki, do wyra!!!!!!!
odpoczywać i myśleć pozytywnie:-D:-D:-D:-D

wysłałam M po knyszę, wiem, wredna jestem, ale trochę mnie wnerwił wieczorem, więc muszę się wyżyć:dry::sorry2:

od 3 dni mój Synek mega mocno kopie, chyba już zaczyna mu miejsca brakować, ciekawe, co będzie za kilka tygodni

aaa...i ciągle pada śnieg, mam nadzieję, że na dobre zasypie moją szkołę i odwołają lekcje, hehehe:-D:tak:

Do góry