reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mnie tez dzis troche brzuch pobolewa momentami - raz podbrzusze, raz zoladek i w sumie to nie wiem co mi jest... No ale siaty z zakupami zaliczone, odkurzanie tez i jzu mi przeszlo :-D Jeszcze ogarnac z grubsza, wytrzec podlogi i ksiadz moze przychodzic :-p

Ogarnelam troche mieszkanko, karkowecza juz sie piecze, a teraz ogladamy meczyk :happy2:

uściślę: przyszło pól łóżeczka :dry: druga paczka utknęła pod dublinem...

co do sąsiadów, to wczoraj sąsiad puścił bardzo głośno muzykę, bo myslał, że nikogo w budynku nie ma. ale ja zaraz pranie nastawiłam, to zorientował się, że komuś może przeszkadzać ;-)

śnieg sypie :-D

Tabasia- jak nie masz z Pl tantum rosa, to mi znajoma powiedziała, żeby tu w aptece zapytać o EPSOM SALTS, podobno tez się rozpuszcza.

Pol lozeczka :szok: Ty to masz przeboje :shocked2: No nic, dobrze, ze juz jest gdzies na zielonej wyspie ;-)
A Tantum Rosa do czego dokladnie? Bo wiem, ze dziewczyny pisaly o czyms do gardla... A ja mysle o tym do higieny intymnej... W razie czego dobrze wiedziec, dzieki :-)

hej :-)
jak ja lubie sobie narobic roboty..

przestawilam szafe do holu :-D
no i bede zmieniac zawartosci szafek.. pewnie do porodu i po przywiezieniu dziecka ze szpitala jeszcze ze 40 razy je zmienie :-D
ale coz.. wicie gniazdka mi sie zalaczylo :-D

dziewczyny dzisiaj poczulam przedsmak skurczow..
tylko od zoladka a nie porodowe.
nie moglam sie zalatwic i ze 4 razy tak mnie scisnal caly brzuch, ze az mi sie slabo robilo i trzymalo tak okolo minuty. Az sie musialam wachlowac reka, bo nie wiem czy bym nie zemdlala.. :-D

juz sie boje skurczow porodowych..

reklama
Ogarnelam troche mieszkanko, karkowecza juz sie piecze, a teraz ogladamy meczyk :happy2:

Pol lozeczka :szok: Ty to masz przeboje :shocked2: No nic, dobrze, ze juz jest gdzies na zielonej wyspie ;-)
A Tantum Rosa do czego dokladnie? Bo wiem, ze dziewczyny pisaly o czyms do gardla... A ja mysle o tym do higieny intymnej... W razie czego dobrze wiedziec, dzieki :-)

Tantum Verde jest do gardla , a Tantum Rosa do przemywania krocza :-)

Do góry