reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny czekam na męża, bo coś źle się czuję:sorry2:

dziecko mocno kopie, ale mam jakieś takie skurcze brzucha, boli mnie krzyż trochę mi niedobrze chyba pojedziemy na IP
i akurat teraz skończyła się no-spa

mam nadzieję, że to nic złego

To weź sobie magnez (dwie tabletki odrazu) i się połóż i nic nie rób, może ci przejdzie. Ja tak miałam kilka razy, brałam nospe, magnez, leżałam i przechodziło.

reklama
Witam sie i ide poczytac co naskrobalyscie.Oczywiscie niespalam kolejna noc i padam ze zmeczenia.Zawiozlam maluchy do szkoly i zrobilam zakupki na sniadanie bo pusto bylo w lodowce.U nas spadlo przez tylko ostatnia noc ponad 15 cm sniegu,az brzuch mnie rozbolal od odsniezania auta(moj maz chyba sobie zapomnial ze to tez jest ciezka praca dla ciezarnej bo tylko sciezki poodsniezal przed praca.Teraz musialam wziasc nospe i leze a za dwie h znowu do szkoly po core.

hej, dziewczyny dzis jest strasznie. Juz druga nospe wzielam ale nadal bardzo mnie kluje w dole. Nie wiem czy mam isc do lekarza, dopiero co wyszlam ze szpitala.

jejuuu współczuję wam dziewuszki z tymi bólami i skurczami :-(
trzymam za was kciuki :tak:

dobrze ze mój Mikołaj jeszcze az tak nie wariuje (odpukać)..

porobie teraz zakupki na Allegro...zeby w nastepnym tygodniu sie spakować.:-)

kuuuuuuuuu******aaaaaaaa, skasowało mi się znowu :wściekła/y:
wdech wydech wdech wydech

więc byłam w tych urzędach i załatwiłam całe g* :dry:
w jednym nastałam się godzinę, nikt mi miejsca nie ustąpił (a nawet kurtkę zdjęłam i byłam w obcisłej bluzce), nikt mi nie potrafił udzielić informacji: najpierw spytałam w recepcji gdzie mam iść- nie wiedzieli, poszłam do informacji: po godzinie okazało się, że też nie wiedzą :szok:
więc wyszłam z niczym i tylko zmarnowałam czas.
plecy mnie napierniczają :dry:

rano się pochwaliłam, że okaz zdrowia jestem i wykrakałam: mam jakies zmiany w moczu- nawet papierek lakmusowy je wykazał :dry:

no, ale za to kupiłam znowu ciuszki (mąz mnie zabije ;-)), kosmetyki dla dzidzi, smoczki, sobie te rzeczy higieniczne do szpitala i mężowi prezent na urodziny :-)

przez to, że mi się skasowało, nie wiem, co kto pisał :zawstydzona/y:

ooo, ale moja koleżanka dzis córeczke urodziła, a to dobra wiadomość :-)

Tabasia- ja musiałam dziś wziąć wolne ze swoich wakacji :dry:
Czarnuszka- trzymaj się w 2paku! Twoim mężem ja może potrząsnę, bo Ty nie możesz się denerwować.
Koza- dobrze, że jesteś!

przepraszam, reszty juz nie pamiętam :zawstydzona/y:

ja pierdziuuuuuuuu siedze na tym allegro...chce biustonosz dla karmiących kupić....patrze tabele rozmiarów w necie bo nie wiem jaka mam miseczke...i wychodzi mi z obliczeń 95B ...:szok: masakra....przed ciążą miałam 75B ...chyba nie kupię tego stanika :-D w sklepie zwykłym najpierw poprzymierzam hehe

reklama
ja pierdziuuuuuuuu siedze na tym allegro...chce biustonosz dla karmiących kupić....patrze tabele rozmiarów w necie bo nie wiem jaka mam miseczke...i wychodzi mi z obliczeń 95B ...:szok: masakra....przed ciążą miałam 75B ...chyba nie kupię tego stanika :-D w sklepie zwykłym najpierw poprzymierzam hehe
Mam podobnie, tylko mi wychodzi 95 D:-) Też wolę przymierzyć, niż później odsyłać.

mag007, na pewno będzie dobrze, ale lepiej dmuchać na zimne. Trzymam kciuki.

ionka, teraz to chyba nigdzie nie przepuszczają w kolejce, niestety :no: Jeszcze się sami rozpychają, żeby być pierwszym:wściekła/y:

Dziewczyny, jak Wy to robicie, że macie po kilka suwaczków w podpisie? Mi wyskakuje wiadomość, że za długie jest i dupa:confused:

Do góry