reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja tak wczoraj miałam, obudziłam się z bolem jak na miesiączkę , ale po śniadanku przeszlo , tylko że mały był mało ruchliwy i trochę panikowałam, a obiecywałam sobie , że będę spokojnie wszystko przeżywać , ale popukałam, postukałam najadłam sie słodkiego i co jakiś czas się odzywał. Dziś za to nadrabia.
no to zupelnie jak ja dzisiaj. Jeszcze dostalam ochrzan od Karola, ze pewnie Pawełek slodko spi, a ja go budze :-)

reklama
moniSkaBe - ja bym pojechała na izbę przyjęć. Zbadaja cię. Nie musisz wcale zostawać. 2 dni to dużo czekania. Naprawdę: lepiej pojechać jeden raz za dużo niż jeden raz za mało

Ja się zastanawiałam nad pobraniem krwi pępowinowej, tylko, kurcze, na dzień dzisiejszy wyskrobac parę tysiączków to dla mnie problem, no i potem jeszcze dochodzą miesięczne koszty utrzymania.
Chyba ze sie myle, i koszt tego jest troszkę mniejszy?

mrozik, jestem tego samego zdania, lepiej pojechac o jeden raz za dużo, niż potem sobie w brodę pluć.
A jeszcze co mi lekarka powiedziała- zero masowania, dotykania, czy budzenia małego. A ja tak lubię czuć jego kopniaczki pod ręką...
Ależ dzisiaj się udzielam- jak nigdy dotąd ;-)
Ale co robić, gdy się leży?

ok, jak pojawi sie znowu podobny bol to sie zbiore i pojedziemy.
tylko w razie czego co trzeba zabrac? legitymacje ubezp?

Niby od nowego roku przestaly obowiązywać legitymacje, ale nadal można się nimi posługiwać. Mnie o nią poprosili. Ja wzięłam jeszcze wszystkie swoje wyniki badań, bo nasza szyjka jest pod szczególnym nadzorem i byłam przygotwana na hospitalizację, ale dobrze,że nie było miejsc na patologii, i brzuchol się wyciszył, i moglismy wrócić do domu, a nie jeździć nocą po szpitalach w poszukiwanki miejsc... No i uzbroić powinnaś się w cierpliwość. My na IP spędzilismy 4 h.
Ale miejmy nadzieję, że bóle Ci nie wrócą. Trzymam kciuki.

Niby od nowego roku przestaly obowiązywać legitymacje, ale nadal można się nimi posługiwać. Mnie o nią poprosili. Ja wzięłam jeszcze wszystkie swoje wyniki badań, bo nasza szyjka jest pod szczególnym nadzorem i byłam przygotwana na hospitalizację, ale dobrze,że nie było miejsc na patologii, i brzuchol się wyciszył, i moglismy wrócić do domu, a nie jeździć nocą po szpitalach w poszukiwanki miejsc... No i uzbroić powinnaś się w cierpliwość. My na IP spędzilismy 4 h.
Ale miejmy nadzieję, że bóle Ci nie wrócą. Trzymam kciuki.
aha.. tylko ja kurcze nie mam stepelka z firmy w ksiazeczce :baffled:

reklama
Do góry