Agniesiak85
Fanka BB :)
:-d:-d:-d:-d:-d:-dkupilam staniczek. Z wymiarow mi wyszedl taki :-d
okazalo sie, ze w rzeczywistosci dwa cycki w jedna dziurke by mi weszly :-d
dobrze, ze byl tani :-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-d:-d:-d:-dkupilam staniczek. Z wymiarow mi wyszedl taki :-d
okazalo sie, ze w rzeczywistosci dwa cycki w jedna dziurke by mi weszly :-d
dobrze, ze byl tani :-d
no.. to i my dostalismy prezent na nowy rok.
Karol stracil prace... super..![]()
Nie stresuj się na zapas. Nawet jeśli jest ciężko, to przez pierwsze miesiące, potem jakoś już idzie (mam taką nadzieję, bo to moje pierwsze dziecko), a poza tym dziewczynka powinna być "grzeczniejsza" od chłopca ;-);-), przynajmniej w teorii![]()
hej :-)
wpadam si e pochwalic swoja suknia na slub !! :-)
https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronieniu-3780/index7560.html#post4740181
Wama ja tez do szpitala mam daleko 1h autostrada,opanowalismy tez druga droge ulicami bo w godzinach szczytu to autostrada i 3h.Mam nadzieje ze moj synek wieczorowa pora bedzie chcial przyjsc na swiat.Missiiss wygladasz cudownie, bedziesz piekna panna mloda. No i gratuluje walki z nalogiem. Ja nie pale juz 4 lata ( z jedna mala wpadka) i moge Ci tylko napisac ze po jakims czasie nie moglam sobie wyobrazic jak ja wogole moglam palic przez 12 lat swojego zycia.
Ccaroline ja tez mam do szpitala ponad 50 km i tez sie zastanawiam czy zdarze. Wogole najpierw jak cos sie zacznie, bede musiala zadzwonic do bratowej zeby szybko przyjechala zajac sie Patem, a oni mieszkaja ode mnie jakies 120km, potem czekac i dodatkowo 50km do szpitala. Chociaz z Patem trwalo to cos kolo 19godzin wiec jesli teraz ma byc podobnie to sie nie musze spieszyc ;-)