reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
AniaSkrzat - u mnie zgaga nawet jak nic nie jem. Chyba z głodu też się robi :-D
Do prania kupiłam Lovelę, ale po pierwszym praniu poleciałam jednak po płyn (też mam białą Lovelę), bo jakies te ciuszki takie sztywne i niemiłe dla mnie były.

hej dziewuszki, ja niedawno wstałam i dalej sobie leżę:tak:, przechlapane macie z tym wstawaniem w nocy do kibelka ja to zazwyczaj 1 raz a 2 to już od święta.Ale za to w dzień nadrabiam, nieraz co 20 min, ale to nic z tym co wy macie.
Co do proszków mi koleżanka kazała kupić Loveli ale płyn do prania , nie proszek i słyszałam że do 3 miesiąca dziecka nie wolno używać płynów do płukania. Ale ja niedoświadczona więc nie wiem czy to prawda. To tylko rady koleżanki która ma 2 letnią córeczke.

Witam kochane brzuszki:-)
U nas nocka bardzo przyzwoicie, nawet ładnie się spało:-)
Troszkę posprzątałam, a po południu wybieramy się do kina:-) Może o jakąś pyszną kawkę zahaczymy:-)

Z nowym wątkiem z info z porodówek to fajny pomysł, ale mam nadzieję, że jeszcze przez chwilę będzie pusty;-)

Witam :) U nas chwilowo spokój, gości już nie mamy, ale zaraz chcemy gdzieś se pojechać wykorzystujemy chwilę, że dni wolne mąż ma do poniedziałku.

Witam w nowym roku:)
Dziewczyny a może by założyć nowy wątek czy jak to się nazywa pt 'Sms lub też wiadomości ze szpitala czy porodówek" Co o tym myslicie? Bo jak ktoś nie czyta na bieżąco to może nie dokopać się tych wiadomości w ogromie postów:) carolineowiren, nasi moderatorzy, jak myslicie?
rybka i patinkatrzymam kciuki:)

Myślę, że to dobry pomysł, także zaraz coś takiego założę.

Juz wszystko znalazlam :))
Wyslalam Ccarolina85 sms ze jak juz kiedys trafie na porodowke to ona was poinformuje :))
A jak cos to tam jest tez moj nr :) i twoj czarnuszka tez wpisalam :)
Wybralam was dwie tak przypadkowo :)
Wszystkie jestescie mile i wszystkie lubie zeby potem nie bylo :)

- ja tez mam od Ccaroline wkoncu nasza moderatorka:-D
od Ciebie Kamikaa tez se ukradne :))

Dostałam smsa :) oczywiście jak będę miała jakie kolowiek wiadomości od razu będę informowała BB.

Co do grupy zamkniętej, nie jest to tylko moja decyzja, lecz dziewczyn aktywnych, które często udzielają się na BB. Mamy tam swoje dane, także każdy chce być bezpieczny. Najpierw przeprowadzamy małe głosowanie, a później ewentualnie zapraszamy, więc może to troszkę potrwać.

Miłego dnia życzę!

reklama
rowniez uwazam , ze watek o porodówkach by sie przydał.
Bysmy przynajmniej wiedzialy bez przekopywania sie przez kosmiczne ilosci stron :-)

wlasnie poczytalam opowiesci grudniowek.. i sie poplakalam :-D

Do góry