reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka :-D
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Brzuszki
Nie zdołam Was nadrobic:zawstydzona/y:
Co tam u Was?;-) Zdrowe jesteście? Nic nie boli? Skurczy nie macie?
Mi Dziubas daje popalic ale dobrze, przynajmniej wiem, że się rusza:tak:

reklama
Cześć Laski;-)
Widzę,że jeszcze raczej spokojnie na BB...Jak tam nocka minęła?Ja się zbudziłam po 5rano i godzine męczyłam się by zasnąć...a jak przysnęłam to już czas było wstać by śniadanko M zrobić.Coś mi się zdaje,że będę zmęczona przez cały dzień.Planuję dzisiaj poprać ubranka dla maleństwa,ręczniki i rożek,czas już zrobić z tym porządek.

hello laseczki,
RYBKA-ojejku, ale ten Twój Mateuszek uparciuszek o, że aż tak mu się spieszy, niech jeszcze posiedzi u mamusi, bo tutaj zimnooooo:tak:3mam kciuki żebyś jeszcze wytrwała w dwupaczku kochana
Patinka- to dobrze że juz lepiej z Wami:tak:bardzo się ciesze

hej, ja w nocy prawie nie spałam:dry:
brzuch miałam twardy i jakos tak dziwnie się czułam:sorry2:

oczywiście zaraz miałam schizę i wymyślałam nie wiadomo co

nadal czuje w brzuchu takie bóle , jak na okres, ale leżę sobie a M wyskoczył po jedzonko na sniadanie - mam nadzieję, że będą świeże bułki:tak:

mam nadzieję, że z dziewczynami lepiej:tak:

agniesiak - witamy w Nowym Roku:-D:-D:-D

Hej ;)
Wpadlam sie przywitac i powiedziec ze jedziemy po te meble jupiiiiiii i M dzisiaj mi juz wszystko posklada i bedzie gotowe jeszcze tylko firanki i dzidzia brakuja ;)
Milego dnia do potem :))

Hejka:-) u mnie standardowo... w nocy zgaga nie do zniesienia, wypiłam prawie cały karton mleka i tak nie pomogło tylko jeszcze gorzej było bo na wymioty mnie wzieło, jak tak dalej pójdzie to nic nie będę jadła:baffled: zaraz śmigam do marketu po proszek dla dzidzi,bo zamierzam prać ciuszki, a właściwie to jaki kupić ...Lovela bo samam nie wiem???

reklama
Do góry