reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Cześć Laski;-)
Widzę,że jeszcze raczej spokojnie na BB...Jak tam nocka minęła?Ja się zbudziłam po 5rano i godzine męczyłam się by zasnąć...a jak przysnęłam to już czas było wstać by śniadanko M zrobić.Coś mi się zdaje,że będę zmęczona przez cały dzień.Planuję dzisiaj poprać ubranka dla maleństwa,ręczniki i rożek,czas już zrobić z tym porządek.
Widzę,że jeszcze raczej spokojnie na BB...Jak tam nocka minęła?Ja się zbudziłam po 5rano i godzine męczyłam się by zasnąć...a jak przysnęłam to już czas było wstać by śniadanko M zrobić.Coś mi się zdaje,że będę zmęczona przez cały dzień.Planuję dzisiaj poprać ubranka dla maleństwa,ręczniki i rożek,czas już zrobić z tym porządek.
hello laseczki,
RYBKA-ojejku, ale ten Twój Mateuszek uparciuszek o, że aż tak mu się spieszy, niech jeszcze posiedzi u mamusi, bo tutaj zimnooooo3mam kciuki żebyś jeszcze wytrwała w dwupaczku kochana
Patinka- to dobrze że juz lepiej z Wamibardzo się ciesze
RYBKA-ojejku, ale ten Twój Mateuszek uparciuszek o, że aż tak mu się spieszy, niech jeszcze posiedzi u mamusi, bo tutaj zimnooooo3mam kciuki żebyś jeszcze wytrwała w dwupaczku kochana
Patinka- to dobrze że juz lepiej z Wamibardzo się ciesze
moniSkaBe
tak nie do konca dobrze.. dwie w szpitalu ze skurczami.
witam z rana :-)
dopiero wstalam a juz mi sie nudzi
hej, ja w nocy prawie nie spałam
brzuch miałam twardy i jakos tak dziwnie się czułam
oczywiście zaraz miałam schizę i wymyślałam nie wiadomo co
nadal czuje w brzuchu takie bóle , jak na okres, ale leżę sobie a M wyskoczył po jedzonko na sniadanie - mam nadzieję, że będą świeże bułki
mam nadzieję, że z dziewczynami lepiej
agniesiak - witamy w Nowym Roku
brzuch miałam twardy i jakos tak dziwnie się czułam
oczywiście zaraz miałam schizę i wymyślałam nie wiadomo co
nadal czuje w brzuchu takie bóle , jak na okres, ale leżę sobie a M wyskoczył po jedzonko na sniadanie - mam nadzieję, że będą świeże bułki
mam nadzieję, że z dziewczynami lepiej
agniesiak - witamy w Nowym Roku
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzień doberek
My tez wyspani...spalismy wsumie od 21 az do 8 rano!!! no ale czesto pobudka na siku
Po sniadanku od niedawna i trza jakis obiad wymyslic... tylko jaki....
Ciekawe jak tam nasze bidulki Rybka, Patinka
My tez wyspani...spalismy wsumie od 21 az do 8 rano!!! no ale czesto pobudka na siku
Po sniadanku od niedawna i trza jakis obiad wymyslic... tylko jaki....
Ciekawe jak tam nasze bidulki Rybka, Patinka
moniSkaBe
wiadomosc od Rybki:
"Dajemy rade nadal 2w1, kroplowy leca, zastrzykami nas szprycuja, cukier szaleje ale do przodu. Całuski dla BB."
"Dajemy rade nadal 2w1, kroplowy leca, zastrzykami nas szprycuja, cukier szaleje ale do przodu. Całuski dla BB."
AniaSkrzat1
Hejka:-) u mnie standardowo... w nocy zgaga nie do zniesienia, wypiłam prawie cały karton mleka i tak nie pomogło tylko jeszcze gorzej było bo na wymioty mnie wzieło, jak tak dalej pójdzie to nic nie będę jadła zaraz śmigam do marketu po proszek dla dzidzi,bo zamierzam prać ciuszki, a właściwie to jaki kupić ...Lovela bo samam nie wiem???
reklama
moniSkaBe
ja zdecydowalam sie na Lovele.
Jeszcze nie pralam, takze trudno mi cokolwiek powiedziec.
Jeszcze nie pralam, takze trudno mi cokolwiek powiedziec.