reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Rybka dobrze, że jest dobrze...

Wracając do tematu prezentu to sobie pomyślałam żeby dokupić do tej koszulki z napisem - NAJFAJNIEJSZY TATA kubek z napisem - SUPER TATA, skarbonkę z napisem - NA PAMPERSY i coś do tego. I ślicznie zapakować, bo moja siostra robi takie rzeczy (w końcu ładnie zapakowany prezent to pół sukcesu) No i zrobić kokardę z napisem - Zestaw super taty. Wiem, że prezent nie zbyt przydatny, ale coś innego. Po co mu kolejny perfum?

witajcie my po wizycie

nadal 2w1:-D:-D:-D:-D

szyjka jako tako się trzyma ujście zamknięte:tak:
tablety mam brać i walczyć dzielnie z cukrami i ciśnieniem:tak::tak::tak:

a jakby co to cytat pana dr "szpitale są czynne 24godziny na dobę"
ale wierzymy że damy radę bez nich się obejść
serducho małego wali jak dzwon 145/min

kolejna wizyta 29 grudnia:tak::tak::tak:

Jak to dobrze widziec Was w dwupaku :)
Skoro szyja zamknieta to juz polowa sukcesu...:-D
ale co nadal masz brac to samo?? nawet jak masz takie cisniene?

cos nasze forum nie tetni dzisiaj zyciem :-D

Dziewczyny, nie moge chodzic.. chyba dzisiejsze zakupy daja mi w kosc.
Normalnie powłucze nogami jak babeczka 80 letnia.
Niedlugo bede sie chyba turlac..
a jeszcze obiecałam Karolowi, ze pojdziemy do znajomych... ehh..

Ja juz po pracy :) i wolne az do nastepnego poniedzialku :) potem 3 dni pracy i koniec :)
jupiiiiiiiiiii

padam a jeszcze na zakupy trzeba jechac :)
A mi sie chce lulu a tutaj taki krzyk i szum wrrrrrrrrrrrr
Nie lubie gosci na dluzsza mete :(

Ja tez spadam na jakis czas... ide ogladac pierwsza milosc...:)buziaki:-)
Ja też oglądałam "Pierwsza miłośc" :)

A ja czekam na M.. ma dziś wigilie w pracy, ciekawe o której wróci. pewnie już niedługo, bo normalnie to do 18:00 pracuje:)
Prawda, cos mało osób na forum. Może juz babeczki powyjeżdżały na święta?;-):-)

czesc dziewczyny.Wczoraj tylko zdazylam was przeczytac,caly dzien nie bylo mnie w domciu,Dzis dopiero tez wrocilam.
Zaraz poczytam co u was.
Nie wiem dlaczego ale coraz czesciej czuje brzuch mi sie stawia.
Najgorzej gdy jestem poza domem,a tyle musze jeszcze zrobic.
Codziennie praca zakupy i czesto nawet nie mam czasu odpoczac.
W niedziele to caly dzien po sklepach latalam za prezentami i skonczylo sie tym ze caly wieczor juz jeczalam.
Jeszcze mialam spiecie z G bo sie wkurzyl bo stwierdzil ze nie potrzebnie wszystko na raz chcialam i nie musialam 5h po sklepach biegac.Wiem ze mial racje ale nie moglismy razem pojechac bo dzieci a on tego nie zalatwilby tak jak ja.
I dzieciaki mialy wymarzonego Mikolaja chodz przez niego mama 2 tygodnie stresow miala.

reklama
Ja tylko na sekundę...muszę pochwalić się,że daichman uznał moją reklamacje i idę za moment odebrać nowe butki:-)Prezent na święta mi zrobili.Po dwóch miesiącach będę miała nówki nieśmigane.

Do góry