reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry:-)
Melduję się jako jedna z pierwszych:shocked2:
Wpadłam na momencik zerknąć co ciekawego od wczoraj...ale widzę,że mamuśki zajęte.Sama postawiłam bigosik na gaz a za moment biorę się za lepienie pierogów.W sumie to mam lenia i jakoś mi się nie chce,pomimo,że lubię gotować.:eek:Miłego dnia życzę.

reklama
Dzien dobry.
Odpalam kompa z mysla ze pewnie poczytam z 20 minut a tu co tylko jedna strona heh!! odrazu taki glod ze bułke juz wcinam i druga czeka....:szok: K juz o 6 do pracy na wezwanie...:-(
Choineczka mu sie baaaaaardzo spodobała :-D
Jejku kto by pomyslał ze juz jutro wigilia:-) potem styczen:-D:-D:-D

mlody jak zwykle od rana beczy z niewiadomoego powodu...wiecie co czasem mysle skad sie takie dzieci rozdarte biora...bo przeciez komu by sie chcialo caly dzien płakac:-D albo jak cos mu nie wychodzi to zaraz placz, lekko sie gdzies uderzy to płacz, czegos mu nie dam odrazu płacz....ledwo otworzy oczy to w ryk...Wasze dzieci tez tak mialy w jego wieku?? ( do mam ktore juz maja dzieci )

Ok ide tego rozdarciucha pocieszyc heh:-D

Miłego dnia brzuszki
Kochana mój też ma takie dni, że krzyczy, płacze i nie ustępuje mnie na krok, wczoraj miał taki dzień :-pAle co zrobić, dzisiaj narazie jest spokojny, ale gdy się budzi rano, nie płacze tylko grzecznie siedzi na łóżku i czeka aż mamusia łaskawie się obudzi, on wstał, a ja jeszcze pół godzinki poleżałam :-)

U nas pada deszcz i zrobiła się plusowa temperetura 2 stopnie, albo dzisiaj, albo jutro rankiem czeka nasz podróż około 5 godzinna, mam nadzieję, że Dawidek będzie grzeczny :tak: Seromak wygląda fajnie, super urudł, także myślę, że będzie pyszny. Dzisiaj mnie czeka pakowanie do walizek i możemy ruszać w drogę :)

Miłego dnia życzę!

WItam!

U nas po zimie ani śladu:eek:
Szaro i buro i ciemno:no:

Potem do Was wpadnę ale zapowiada się chyba dzisiaj mały ruch na BB. Nic dziwnego zresztą.

Trzymajcie się cieplutko :-)

Witam i ja :-)
Nadrobie później, bo piszecie że zaległości dużo nie ma...
Skopijuje Wam z innego watku, bo mi sie od nowa nie chce pisac. Wczoraj miałam przygodę przy zakupie rybek, bo chciałam zrobić zapiekankę z przepisów Adeliny
Wczoraj naszło mnie w tesco żeby ryby kupić. Myslę sobie okres świąteczny - będa świerze, bo idą nieźle. No i pan spytał co podac. No to mu mówię że filet z dorsza bez ości i skóry. Pokazuje rybke i mówi czy ten może być. Ja mu mówię że perzeciez on jest ze skórą.. A on, ze innych nie mają. Tak patrzę , a tam pisze że pstrag. No to pytam, a to jest dorsz, on że TAK. No to ja czy na pewno dorsz?. ON znowu że tak, dorsz. No to pytam ile kosztuje, bo ceny nie widze, a pan mi pokazuje etykietkę. To mu mówię że tu pisze pstrąg. A on aaaa, bo pani chciał dorsza!!!!. No to ja mówię że tak. No to poszukamy mówi. No i znalazł i mówi że takiego patroszonego mają. No to pytam , a fileta nie ma. On że nie - tylko taki jest. No to mówie zeby go pokazał.. Ale jakis mały mi się wydał i patrzę a na etykiecie pisze Dora. No to mu mówię, czy to na pewno dorsz, bo ja sie na rybach nie znam. A on do mnie -"ja też sie nie znam, dzisiaj pierwszy dzień pracuję". No i na tym sie skończyło moje kupowanie ryb - o łososia nawet nie pytałam. :eek:

No faktycznie - czytania nie było :eek:. Prawdziwy szok. Ale wszyscy teraz świetami zajęci. Ja też pewnie od jutra przez pare dni nie bedę miała jak zajrzec. Chociaz mam nadzieje że uda mi sie Was podczytać w "między czasie" :sorry:
będę jeszcze dzisiaj zaglądać, ale tak ku pamieci :-)
Życzę wszystkim
ZDROWYCH, RODZINNYCH I PEŁNYCH SPOKOJU ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. A NA NOWY ROK WIELE SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI I ZDROWYCH, UPRAGNIONYCH MALUSZKÓW

hej kochane

dwa dni nie zaglądałam, mam nadzieję, że wieczorem was nadrobię, bo póki co lecę po ostatnie prezenty i zakupy:-):-):-)

Maluszek szaleje w brzuchu od rana, chyba polubił/a świateczne przygotowania:-D

do później kochane

mrozik_j Super sprzedawca :D Nie mieli kiedy nowego człowieka wsadzać na ryby, tylko przed świętami :-) Przyznam, że ja też na rybach się nie znam i gdyby mi podał inną, niż poprosiła, na pewno bym się nie kapnęła :sorry:

Witam w tym ponurym dniuuuu!

Niezła akcja z rybami :-) Ja rozpoznaję kilka sztuk i tyle..

Dziś w domu - kuchnia i sprzątanie. No cóż - święta :-D

reklama
cześć dziewczynki,
no...dziś to się wyspałam...wstałam przed 9 :-D:-D:-D:-D:-D
za to budziłam się na siku co godzine i przez to się martwię bo...jedziemy dzis do mojego rodzinnego domu 300km busem...a ten bus tylko raz się zatrzymuje, no i nie wiem czy wytrzymam bez sikania :shocked2:

nie mogę się już doczekać tego wyjazdu...sterta ciuszków dla dzidziusia tam czeka, paczka z USA, i jakieś upominki dla maluszka :-):-):-) będę dziś wszystko oglądać.

w nocy mój nińo bardzo się ruszał :-D i tak jest co noc...mój J bawił się z nim w kopniaczki hehe:-D:-D:-D normalnie uielbiam jak się dzidziulek rusza - wcześniej nie mogłam sobie tego nawet wyobrazić - a tu proszę - zajeb**te uczucie :-D

zaraz biorę się za sprzątanie mieszkania i pakowanie, tak więc do później ;-)

Do góry